SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Как се увеличава широчината на страницата и големината на шрифта на Wordpress сайт?

tiberii

New member
Здравейте искам да увелича широчината на прозореца на статийте но не намирам в кой файл трябва да променя тия пиксели.Иска ми се поради това че понякога качвам снимки с голяма резолюция а зададената широчина ме принуждава да ги смалявам до размер който не ми харесва.Също ме тормози и шрифта ,сайта ми е насочен в категория в която виждам някои читатели прекарват по час в четене аз като се опитам да си чета статиите шрифта е толкова дребен че ми се убива желанието да го дочитам
icon_eek.gif
предполагам така е и с други посетители.Моля за помощ къде да променя въпросните пиксели.

Търсих в CSS файла още преди да питам но никъде не видях зададена резолюция 650px която видях от моя google chrome - проверка на елемента.Скролиране с мишката за да увеличавам размера го знам но искам да задам резолюция която да е за всички еднаква и да е приятна за окото.


сайта е на адрес:
xfakti.com
 
Последно редактирано:

Горе