SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Как VPS да е постоянно активен?

r12

New member
Как VPS да е постоянно активен? Като излизам от VPS има съобщение your remote session will be terminated. Как да го направя така, че да е активен 24 часа? Трябва Windows 7 ли да настроя или да използвам допълнителна програма?
 
Последно редактирано:
Нещо не мога да ти разбера въпроса. Значи ако го достъпваш през SSH , като излезеш се прекъсва сесията, то се подразбира от самото съобщението " session will be terminated" обаче сървъра продължава да си работи и си е активен 24 часа, просто когато имаш нужда да промениш нещо се свързваш пак през ssh. Предполагам че ти за това се притесняваш.
 
1. VPS-а с каква операционна система е, каква версия и каква дистрибуция?
2. Къде влизаш в този VPS - шел, контролен панел?
3. Как излизаш - хикса на прозорчето или бутон / команда exit ?

Сигурен ли си изобщо, че сървъра не е на линия постоянно?
 
VPS с Windows 7, чрез Remote desktop. Директно, без контролен панел. Излизам чрез X.
 
Съобщението, което си цитирал означава, че твоята текуща сесия се прекратява, т.е. твоя терминал. Самата операционна система и услугите, които предлага остават налични през цялото време, т.е. VPS е онлайн постоянно (или поне докато доставчика не го спре или не падне мрежата им)
 

Горе