Качествено облужване от Регистър.БГ

Качествено облужване от Регистър.БГ

• Да, намира се

Votes: 9 40.9%
  • Няма такова животно :-)

Votes: 13 59.1%

• Общо гласове
    22

Kalin4y

ORM / SEO
... или има ли такова животно ?

В една тема си говорихме как да си направим собствени DNS в Регистър.БГ.
danbi, до колкото си спомням в темата ми каза, че сутринта ще имам писмо с отговор на служителите на Регистър.БГ
danbi каза:
3. Защо не провериш пощата си утре, може би все пак ще ти отговорят, когато стигнат до твоето писмо. Какво и как да направиш.
Това бе на 23.11, днес сме 26.11, а аз все още продължавам да си чакам отговорът.

Така ли уважавате клиентите си, като не им отговаряте на въпросите. Или може би, всичко за сигурността и електронните подписи са начин да се "скривате" от клиентите ?

Искам да попитам съфорумците, притежатели на .bg домейни, случвало ли Ви се е да пишете до hostmaster@register.bg и да не Ви отговори никой в продължение на дни ?

Re: Качествено облужване от Регистър.БГ

Аз съм писал с един принципен въпрос - как се продцедира с дропнатите домейни и писах и за проекто договор за регистратор, ама и на двата не получих никакъв отговор 🙂
Иначе не ми се е налогало да им пиша за домейните които имам при тях ...

Обаждам се преди малко в register.bg и им казвам...Не мога да подпиша с ел. подпис една заявка. IE ми връща
Message: ActiveX component can't create object: 'CAPICOM.SignedData'
и не мога да я подпиша.
Съпорта: не мога да Ви помогна. Подпишете я по нормален начин и ни я изпратете, след което ми затвори.

Те това е качествена поддръжка 🙂

Калински, оставяме темата за съпортан на страна и ти помагам 😉 - capicom принципно е проблем на IE, не на register.bg. Аз имах почти идентичен проблем със сайта на Комисия за защита на линчни данни - ти имаш напредък, на теб поне са ти вдигнали телефон 😀

Погледни това моля те: http://www.webmasterbg.org/showthread.php?t=7885

Обади се после на съпорта и им кажи да го драснат на един туториал на сайта си, ще си спестят много вдигания на телефона и много обяснения 😉 Ако на теб не ти обърнат внимание, Демби да ги "помоли" да го направят.

бе аз се оправих...не е там проблема. Все си мисля, че проблема не е в капикома ми, защото вчера имаха проблем и не можех да пусна смяна на основание на регистрация.
Проблема не винаги е в задклавиатурното устройство 😉

Back
Горе