SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Кирилизиране за форума

nbsp

New member
georgimateev каза:
P.S. Pls pomislete za nqkakyv kirilizator, che napravo e otvrat s taq shliokavica deto se nalaga da q pisha :(

Няма готово решение на проблема за SMF. Но мисля по выпроса... Малко тырпение само. До тогава не се притеснявай да пишеш на латиница (но след това няма да е оправдано :) )
 
Кирилизиране за форума

В страни от формите имате опция за смяна на кирилицата с латиница. След което просто пишете на
BG Phonetic. 8)

Това все още е тестова версия и може да има някои проблеми или бъгове. Tака че ако нещо не работи както трябва, моля да репортвате тук!

Като остане време ще направя някои подобрения за които се сещам. Можете да давате предложения за функционалността и разни идеи.

За тези които се интересуват как става и искат да го ползват на техния сайт: http://domnit.org/2006/11/translit

Преводът за БГ фонетична подредба е тук: http://webmasterbg.org/bg-phonetic.js
(моля да не хотлинквате, а и рискувате да счупите сайта си, ако променя нещо в кода)

Превод в ефир: нбсп
;)

П.П.:
И вече нямате извинение да пишете на латиница във форума!
 
Re: Мнение

Re: Мнение

кк, сори за офтопика :) Ааа ебати шоуто, ти си го направил вече хахаха :) Тъкмо тръгвам да пиша отговора, че ще чакам, пък то е направено вече и си пише автоматично на кирилица :) Обаче за да пише имена на сайтове и т.н. ще трябва да кликам долу ли? Има ли някаква опция да го спирам т'ва от време на време?
 
Re: Кирилизиране за форума

Мисля да е с повече контрол в бъдеще. Т.е. да можеш да си го спираш генерално. Или да е пуснато по подразбиране. Но вчера съм го вкарал за няколко минути и е още в бета версия... :)

Цъкаш на bg/en и се спира и пуска в момента е по подразбиране на кирилица но по-късно днес ще го направя да е обратното....
 

Горе