Китайски хардуер

KOBRETI

New member
Та, внимавайте какво купувате 😀

dd01.jpg

dd02.jpg

dd03.jpg

Re: Китайски хардуер

Поне ефтино ли беше? 😀

A, слава богу, не съм го взел аз 😀 макар че имах подобна случка преди около година. Купувам си флашка от Ибей - 64ГБ, 104$... Тръгвам да търся повече инфо за скорост и т.н., и ми изскачат сайтове, че такива флашки няма и са измама 😀 Протести и апели в Пейпал... От там казват, че случая е в моя полза, но продавачът няма пари в сметката и няма начин... Бях се примирил вече, но след месец си получих парите обратно от Пейпал. Дори бях на далавера, защото долара беше скочил - от 1,20 на 1,50, та бях с 30 лв на далавера 😀 А флашката принципно пристинга, но побираше само 1ГБ...

Толкова много мога да говоря за тази марка, че няма да ми стигне денят. От едно време разчитат само на дизайн с нулево качество.

Най-голямото проклятие е да ти се падне беден комшия с климатик Samsung. Никаква дограма не може да заглуши умиращите му звуци.

Е това няма нищо общо с марката.

Това е китайска флашка със 128М, продадена като 500Г диск.

По някъв начин са я модифицирали и това показва, 500Г свободно място, отделно като запишеш нещо показва оставащото свободно място до 500Г. Обаче когато се изчерпат тези 128М почва да презаписва отгоре и става мазилка.

Оня ден четах оригиналната статия на английски. 😉

Така е по функционално като ти писне от флашката може да сложиш блутут вътре или да си увеличиш капацитета с по-голяма флашка!!!
😀😀😀

Back
Горе