Класация на софтуер за SEO

wood

Senior Member
Наближава Black Friday и мисля ако има хубави промоции да закупя един-два софта за оптимизация на сайтове.
Но засега съм се спрял само на скрапебокс, та въпросът ми е към оптимизаторите тук как бихте подредили СЕО софтуерите по ефективност и качество.
Зная че ръчното СЕО е най удачно, но и софтуерите винаги са били неразделна част от този процес.

Re: Класация на софтуер за SEO

скрейпбокса няма да има намаление. по принцип инструментите за автоматизация и линк билдинг не си падат по "промоции" по разни поводи. Миналата година практически нищо не се продаваше с отстъпка

ако си привърженик на бялото сео си вземи програми за анализ - трафик травис, маркет самурай. Те ще са ти доста по-полезни отколкото да се чудиш как да правиш бяло сео със scrapebox (м др дори да не ползваш функцията за блог коментари има още един куп полезни неща в програмата. Бих я препоръчал и на Мат Кътс само заради адоните)

За мен една от най-кадърно направените програми е Magic Submitter.

За: Класация на софтуер за SEO

от тези с еднократно плащане мога да ти препоръчам скрейпа за $57 и AMR за $97 мисля че беше
но наистина няма да има намаления петъка, но пък при добро желание може да се измисли нещо

Ползвам продуктите на link-assistant.com и съм доволен (муилти платформен, автоматичен и неограничен ъпдейт ит.). Имаха промоции за хелуин, вероятно ще имат и за Black Friday.

Re: За: Класация на софтуер за SEO

Ползвам продуктите на link-assistant.com и съм доволен (муилти платформен, автоматичен и неограничен ъпдейт ит.). Имаха промоции за хелуин, вероятно ще имат и за Black Friday.

каква беше цената за хелоуин? Явно съм го пропуснал

Трафик Трависа не е чак толкова скъп, купих го за 37$ като от няколко седмици има даже и Google Bulgaria така че си струва инвестицията.

А някакво мнение за Sick Submitter и SenukeX.

SenukeX - безбожно скъпо за това, което реално върши. Програмата редовно има проблеми, съксес рейта обикновено е под всякаква критика. Принципното ми мнение е, че е манджа с грозде т.е. някакъв опит софтуерът да мисли вместо оптимизатора, който не се е получил. Ползвал съм я повече от година и не е лоша по принцип за някои функции, но е свръхнадценена. Категорично не, но в края на краищата си има трайъл - просто пробвай. Аз лично предпочитам специализиран софтуер за всяка една дейност по възможност без месечна такса. Един елементарен пример - списъкът със социалки в сенюка е ограничен и при един бласт се получават 20-30 живи линка, един BMD има възможност за добавяне на неограничен брой социални мрежи и с един бласт дори на списъка по дифолт резултатът е чувствително по-добър.

Благодаря за съветите, имам един кракнат Xrumer...върши чудесна работа но трудно се намират качествени адреси. За това искам да си закупя някой добър софт, нямам много опит и за това всяко мнение ще ми е от полза.

Благодаря за съветите, имам един кракнат Xrumer...върши чудесна работа но трудно се намират качествени адреси. За това искам да си закупя някой добър софт, нямам много опит и за това всяко мнение ще ми е от полза.

ами ако искаш наистина дяволски добър софт си купи хрумер... караш на кракнатата тройка, която е на светлинни години от новата версия. Да не говорим, че хрефера ти не бачка нали?

570+10/м си е жив подарък за тая играчка ама имай предвид, че всички другарчета с форуми ще те намразят и в червата

За: Re: Класация на софтуер за SEO

За: Re: Класация на софтуер за SEO

Не знам дали е нужно да отварям нова тема и ще пиша тук -
Бихте ли споделили какви помощни средства използвате за субмит в социалните мрежи за линкове, по-специално за нашенските (тип Свежо.нет...)

Re: За: Re: Класация на софтуер за SEO

Re: За: Re: Класация на софтуер за SEO

Не знам дали е нужно да отварям нова тема и ще пиша тук -
Бихте ли споделили какви помощни средства използвате за субмит в социалните мрежи за линкове, по-специално за нашенските (тип Свежо.нет...)

isocbox.com това ползвам аз, има отзиви в другия форум*

* бил съм бета тестер, но не участвам в партньорска програма, продуктът не е мой и не печеля нищо от продажбата и препоръчването му. Банерът в блога ми и линкът в подписа са изцяло на добра воля.

Back
Горе