SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Ключови думи / фрази за афилиейт програми (affiliate programs)

Blinky

Geek
Екип
Здравейте колеги и приятели. Реших да споделя един лист с вас. Ако някой е решил да развие афилиейт програмата си, предлагам списък с топ ключовите думи и фрази, които ще му помогнат да си изгради съдържанието на база тях.
 

Прикачени файлове

  • Affiliate Programs keywords.txt
    22.3 KB · Преглеждания: 10
Супер. Този лист е доста полезен, разбира се за хора, които са готови да оптимизират натам. Това би било добра идея, да се направи ревю сайт, който да държи всички по-големи 2-тиър афилиент програми, като записалите се през този сайт ще носят % комисионна и за собственика на този афилиейт ревю сайт. Най-голямит, който се сещам и още съществува е: affiliateseeking.com
 
Малко изтупан от праха списъка и го допълних с новички неща. Дано върши работа на хората. Ще видя дали нямам още нещо, което да дам. Мисля, че някъде имах за още някакви ниши, но ще трябва да се поразровя. Вече търсенията си зависят и по дженерик думичките имат повече търсения, тия които са по-лонг тейли съответно по-малко, но за сметка на това по конвертиращи. :)
 

Горе