SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Книга за $6 милиона разказва как да правим пари в Русия

Kalin4y

ORM / SEO
Публикацията в dnes.bg

Руските магнати са избрани за „целева аудитория“ от автор на книга, всеки екземпляр от която се оценява на около 6 милиона долара, съобщава BBC.

Британският бизнесмен Роджър Шашоуа е озаглавил своята книга „Танци с мечки“, а подзаглавието й е: „Серийният предприемач отива на Изток“. И по-нататък: „Поглед отвътре как да направиш мегамилиони в Русия“.

В книгата авторът разказва как е успял да спечели 200 милиона долара в постсъветска Русия. Той е бил съучредител на компанията ITE, чиито акции в момента се търгуват на Лондонската фондова борса, а пазарната й цена се оценява на 1 милиард долара.

Книгата излиза в две издания – обикновено и „олигархическо“, което е най-скъпата книга в света. Цветът на „олигархическата“ обложка е сменен от бял на черен, за да изпъкват над 600-те диаманта, украсяващи всеки екземпляр.

Шашоуа се надява руските милиардери, живеещи в Обединеното кралство, да се заинтересуват от книгата му.

„В Русия в момента се въртят огромни пари, затова е напълно логично издаването на книга, посветена специално за руския пазар. Аз съм много радостен, че ярко демонстрираната консумация сега може да се асоциира и с писателството, а не само с модни аксесоари“, отбеляза авторът. „Надявам се олигарсите да прочетат книгата ми, а не само да я оставят за съхранение в сейф“, добави Шашоуа.

Според влиятелното американско списание „Форбс“ в Русия има 53 доларови милиардера.
http://www.dnes.bg/article.php?id=40345

Като най-запознат с пазара в Русия, oggin можеш ли да коментираш това нещо ??? че 6 милиона за една книга :icon16:
 
Re: Книга за $6 милиона разказва как да правим пари в Русия

проблемът по всяка вероятност е че ако имаш само 6 милиона едва ли можеш да си я купиш :)
просто русия, не е като останалия свят. (същото важи и за китай , ама то там е друга планета)

разликата винаги е в мащаба - ние ... или аз поне така и не можем да се научим че на едно нещо като се сложи още една нула отзад сме още малко по близко до истината .

за русия - просто всичко е нормално ! или поне аз не мога да се учудя на нищо там ... притръпнал съм явно ;)
 

Горе