SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Кое е по-добре да направя?

pesho

New member
Преди 2 седмици инсталирах за първи път прогамка за правене на сайтове и си направих сайт за вицове на определена тематика. Как е по-добре да имам 8 "странички" вицове, но "по-прегледни" или да ги наблъскам на 1 страничка за да ги открива по-лесно търсачката, или няма значение какво ще направя ? Проблемът ми е че ако някои ме търси с дума А + Б в търсачката, А или Б може да не се на една "страничка"
п.с
още съм новобранец, не ми се смейте много : )
 
Re: Кое е по-добре да направя?

Не се филмирай с търсачки и думи в различни страници. Ако някой тръгне да търси вицове в търсачка той ще търси "вицове" или "вицове за полицаи" или "вицове за военни" или някакви други но пак с думата "вицове" в търсенето. Направи ги на 8 страници, помисли как да ги разделиш по категории вицове и регистрирай основния адрес на сайта (главната му страница) по директории като в заглавието използваш думата "вицове"
 
Re: Кое е по-добре да направя?

За да ме откирват със "вицове за полицаи" Примерно във "вицове 5" и "вицове 8" имам виц със думата "полицай" в него. Кое е по добре, да събера вицове 1-8 в една голяма дъъълга страница за да има 2 пъти думите "полицай + вицове" и други подобни или е без значение ?
 
Re: Кое е по-добре да направя?

Според мен, ако искаш да те откриват на "вицове за полицаи", направи си една страница само с такива. Най-отгоре с H1 напиши "вицове за полицаи". Думата сигурно ще се среща доста в самите вицове, затова няма смисъл да я добавяш излишно.

Същото правиш и с "вицове за военни";"вицове за животни" и т.н.

На началната страница си напрари меню с категорийте вицове и свържи съответните страници. Препоръчително текст меню. Сложи различни вицове на главната страница.

Направи си и хобави Title и Meta тагове за отделните страници. Ако няма много конкуренция, скоро ще видиш резултат.

Успех
 

Горе