SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Кои са най-евтините хостинг провайдери в глобален план?

MartiG

New member
Къде са най-евтините предложения за хостинг? Като говоря за най-евтин имам предвид да се давам примерно поне ~500mb пространство и месечен трафик до ~2-3GB. Сървърите е без значение къде се намират.
 
Re: Кои са най-евтините хостинг провайдери в глобален план?

А след тази година колко се плаща, че не можах да открия?

Принципно искам да поддържам няколко съвсем малки сайта, които ще изразходват напрактика нищожен трафик и искам разходите по поддръжката им да са сведени до минимум. Но все пак, няма да са нещо временно, така че ми трябва дългосрочно решение. VPS-а май ще струва доста след триал периода.
 
За: Кои са най-евтините хостинг провайдери в глобален план?

За: Кои са най-евтините хостинг провайдери в глобален план?

Тези примерно са безплатни:
Free Hosting
Free Web Hosting Service - Create your Website easy with Zacky Installer Wizard
Но на никой не бих препоръчал безплатен хостинг де :).
Тези пък като гледам имат по 1$ на месец, което сигурно е най-евтиното :).
Welcome WebHostingWorld.net: Home for Easy and Complete Hosting which provides Cheap Shared Hosting, Cheap Reseller Hosting, Cheap CPanel Hosting, Cheap Windows Hosting, Cheap Dedicated Server Hosting
HostBig - Reliable, Affordable Web Hosting
(Не съм ползвал никой от споменатите)
 
За: Кои са най-евтините хостинг провайдери в глобален план?

За: Кои са най-евтините хостинг провайдери в глобален план?

Горе под менюто на форума има един банер, 10 сайта за 36лв на година е повече от смешно. Топхоста е 18лв за година, което е в пъти по-добре от безплатен хостинг. Има и смс хостинг, пусни го в гугъл, за около 15лв. Пиши поне за какво са тези сайтове, за нещо от което не смяташ да вадиш пари никога или ... ?
 

Горе