SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Кой е най-сложният Workflow?

gstoychev

New member
Аз напоследък само въпроси задавам, но съм станал много любопитен и надявам се това не ви дразни. Днес искам да попитам: "Кой е най-сложният Workflow (работен поток? ), който сте изграждали?" . Имам предвид като йерархия и условия, разклонения и дължина. Има ли някой запознат по-теоретично с изграждането на тези удобни алгоритми? Как подхождате, когато се налага да изграждате подобен пример. Изцяло около изискванията на проекта ли се ограничавате или давате малко аванс от себе си, на база опит? Въобще каквото ви дойде на ум, че нещо много неизвестни станаха. Предварително благодаря за споделената информация.
 
Re: Кой е най-сложният Workflow?

Конкретно при разработката на софутер, трябва да се следва дадената и вече направена спецификация. Тоест нещата се правят до там, до където са оговорени и планирани. Като цяло е един голям процес, чиито основни фази са анализ, изграждане на архитектура и модел, кодиране, тестване... Разбира се всяка фаза има има подфази, през които също се минава. Има различни модели и стандартни за разработване на софутерни проекти. То си е и цяла наука - software engineering.
 
Re: Кой е най-сложният Workflow?

Много комплексен е наистина въпроса. Трябва да се мине някакъв по-теоретичен курс, че в момента от толкова разклонения, които си правя то край няма да има :)
 

Горе