A Alexius New member 8 Октомври 2011 #21 Re: Кой е софта без който не можете? Total Commander Последно редактирано: 8 Октомври 2011
fridge Senior Member 8 Октомври 2011 #22 Re: Кой е софта без който не можете? Notepad++ ми е фаворита 🙂
T theivo Member 8 Октомври 2011 #23 Re: Кой е софта без който не можете? Total commander от толкова години вече 🙂
MUTI New member 8 Октомври 2011 #24 Re: Кой е софта без който не можете? Онлайн банкирането иначе немога да си представя да минавам всеки ден през банката да следя кой какво превежда и да пиша тъпите вносни бележки. Предполагам много от тук както и аз съм скаран с писането на материали на хартия 🙂
Re: Кой е софта без който не можете? Онлайн банкирането иначе немога да си представя да минавам всеки ден през банката да следя кой какво превежда и да пиша тъпите вносни бележки. Предполагам много от тук както и аз съм скаран с писането на материали на хартия 🙂
M Misho New member 8 Октомври 2011 #25 Re: Кой е софта без който не можете? WinXP всичко друго е допълнение 🙂