mlazarov Web Entrepreneur 30 Януари 2012 #1 Здравей, опитвам се да събере списък с българските колеги пишещи wordpress теми и плъгини. Ако сте такъв или знаете за такъв - моля пуснете по един линк към профила в wordpress.org
Здравей, опитвам се да събере списък с българските колеги пишещи wordpress теми и плъгини. Ако сте такъв или знаете за такъв - моля пуснете по един линк към профила в wordpress.org
Virosss New member 30 Януари 2012 #2 За: Колеги пипеши Wordpress плъгини/теми? За: Колеги пипеши Wordpress плъгини/теми? Можеш да ме броиш 🙂 Писал съм по-елементарни плугини, както и на няколко пъти съм доработвал теми.
За: Колеги пипеши Wordpress плъгини/теми? За: Колеги пипеши Wordpress плъгини/теми? Можеш да ме броиш 🙂 Писал съм по-елементарни плугини, както и на няколко пъти съм доработвал теми.
mlazarov Web Entrepreneur 30 Януари 2012 #3 За: Колеги пипеши Wordpress плъгини/теми? За: Колеги пипеши Wordpress плъгини/теми? А линк към профила ти в wordpress.org?
За: Колеги пипеши Wordpress плъгини/теми? За: Колеги пипеши Wordpress плъгини/теми? А линк към профила ти в wordpress.org?
Virosss New member 30 Януари 2012 #4 За: Колеги пипеши Wordpress плъгини/теми? За: Колеги пипеши Wordpress плъгини/теми? mlazarov каза: А линк към профила ти в wordpress.org? Увеличете... Изпратих ти го на ЛС
За: Колеги пипеши Wordpress плъгини/теми? За: Колеги пипеши Wordpress плъгини/теми? mlazarov каза: А линк към профила ти в wordpress.org? Увеличете... Изпратих ти го на ЛС
cloxy Super Moderator Екип 30 Януари 2012 #5 re: Колеги пишещи Wordpress плъгини/теми? И аз съм написал няколко, но честно казано ми е трудно да се оправям с SVN, за да ги кача. Качил съм само този на SpodeliMe с някакъв луд късмет. Ето профилът ми: cloxy | Profile |WP Profiles
re: Колеги пишещи Wordpress плъгини/теми? И аз съм написал няколко, но честно казано ми е трудно да се оправям с SVN, за да ги кача. Качил съм само този на SpodeliMe с някакъв луд късмет. Ето профилът ми: cloxy | Profile |WP Profiles
s1yf0x banned Екип 30 Януари 2012 #6 За: Колеги пишещи Wordpress плъгини/теми? За: Колеги пишещи Wordpress плъгини/теми? Марти, като събереш пълния списък пусни го моляте на лично или публично, за да го предлагам на клиентите.
За: Колеги пишещи Wordpress плъгини/теми? За: Колеги пишещи Wordpress плъгини/теми? Марти, като събереш пълния списък пусни го моляте на лично или публично, за да го предлагам на клиентите.
mlazarov Web Entrepreneur 30 Януари 2012 #7 За: Колеги пишещи Wordpress плъгини/теми? За: Колеги пишещи Wordpress плъгини/теми? s1yf0x, правя нещо като публичен списък на българските wordpress девелопъри (разбира се само на тези, които желаят да присъстват в него).
За: Колеги пишещи Wordpress плъгини/теми? За: Колеги пишещи Wordpress плъгини/теми? s1yf0x, правя нещо като публичен списък на българските wordpress девелопъри (разбира се само на тези, които желаят да присъстват в него).
ник Спасителен чук 30 Януари 2012 #8 За: Колеги пишещи Wordpress плъгини/теми? За: Колеги пишещи Wordpress плъгини/теми? Айде и аз да се пиша въпреки, че моя плъгин е доста мършав: nchankov | Profile |WP Profiles 🙂
За: Колеги пишещи Wordpress плъгини/теми? За: Колеги пишещи Wordpress плъгини/теми? Айде и аз да се пиша въпреки, че моя плъгин е доста мършав: nchankov | Profile |WP Profiles 🙂
mlazarov Web Entrepreneur 31 Януари 2012 #9 За: Колеги пишещи Wordpress плъгини/теми? За: Колеги пишещи Wordpress плъгини/теми? Мършав, ама с 10хил сваляния!😉
За: Колеги пишещи Wordpress плъгини/теми? За: Колеги пишещи Wordpress плъгини/теми? Мършав, ама с 10хил сваляния!😉