Колко пари трябва да дам и на кого за да ми тръгне сайта нормално?

lipa

New member
Става въпрос за сайта НЛО и мистерии, наука и реалност!, някой който се занимава със SEO, може ли да ми предложи конкретна оферта именно за моят сайт, за да докарам на сайта си поне 3-4 хиляди уникални посещения на ден, в дългосрочен период.

За: Колко пари трябва да дам и на кого за да ми тръгне сайта нормално?

Става въпрос за сайта НЛО и мистерии, наука и реалност!, някой който се занимава със SEO, може ли да ми предложи конкретна оферта именно за моят сайт, за да докарам на сайта си поне 3-4 хиляди уникални посещения на ден, в дългосрочен период.

Ей пич - когато ти подадохме ръка за помощ се оказа с много вирната глава, с голямо самочувствие и я отхвърли!
А сега се молиш... .

Ей пич - когато ти подадохме ръка за помощ се оказа с много вирната глава, с голямо самочувствие и я отхвърли!
А сега се молиш... .
Ти ако не е тайна за какво говориш ?

15 ключови думи;
16 043 exact local monthly searches;
534 exact local daily searches;
60% traffic for raking in first place for the first 15 words = 324 daily visitors!

Или казано по друг начин - практически невъзможно е с твоите ключови думи + някои други, дори да си на първо място по всичките, да се докара трафик повече от 400 души дневно. Казаха ти вече - за тази ниша, в България, този трафик, който искаш е просто нереален.

15 ключови думи;
16 043 exact local monthly searches;
534 exact local daily searches;
60% traffic for raking in first place for the first 15 words = 324 daily visitors!

Или казано по друг начин - практически невъзможно е с твоите ключови думи + някои други, дори да си на първо място по всичките, да се докара трафик повече от 400 души дневно. Казаха ти вече - за тази ниша, в България, този трафик, който искаш е просто нереален.
Освен, ако не си направи някаква facebook кампания човека - може от там да докара допълнителен трафик

• Like
Реакции: Alf

Освен, ако не си направи някаква facebook кампания човека - може от там да докара допълнителен трафик

Би могло... С платени публикации по големите страници. Но трябва сериозна работа върху заглавията на материалите, за да привличат, иначе са просто пари на вятъра. ;-)

И аз искам да имам такъв сайт... ама ме мързи, затова само ще си въздишам по чуждите. 🙂
3-4 000 посещения от такъв сайт ще ти носят по 10 лева на ден значи на месец по 300...
като гледам цените за село... Ще трябва да даваш от джоба си по още 200 поне на месец към тия от печалбата, отделно хоста и другите екстри.. па статиите и материалите сам ще си ги търсиш.
И тези сметки за за евентуално след 3-тата година... Дотогава... дупе да ти е яко и да не ти се свиди...

Набиране на повече фенове от страницата му във фейсбук. По възможност предимно женска аудитория интересуваща се от такива разни мистики, хороскопи..... въобще дето по цял ден киснат там. И пак това 3-4 хиляди на ден май е не възможно само от БГ иначе, ако е и на английски сайта може. Ако е само за бг май няма да можеш да си избиеш парите за реклама и seo. Ако е и за другите пазари не знам може и да си струва - не съм специалист. Но при всички положения само с seo за гугъл по-скоро не - трябва да стъпиш във фейса с яко женска аудитория - там има други хора с опит да те посъветват.

Набиране на повече фенове от страницата му във фейсбук. По възможност предимно женска аудитория интересуваща се от такива разни мистики, хороскопи.....

Сигурен ли си в това? Личи си, че не разбираш тематиката, тук грешиш дълбоко!

Не не съм сигурен в нещо което не съм пробвал и не съм се сблъсквал. Просто разсъждавах. Спокойно мога 99% да греша. Гаранция има други по-напред и навътре хора дето могат да споделят - ако искат де 🙂

Ако е и за другите пазари не знам може и да си струва - не съм специалист. Но при всички положения само с seo за гугъл по-скоро не - трябва да стъпиш във фейса с яко женска аудитория - там има други хора с опит да те посъветват.

Re: Колко пари трябва да дам и на кого за да ми тръгне сайта нормално?

Купи си 1-2 фейсбук страници с по 50 000 - 60 000 фена за около 500 - 1500 лева и ще си го правиш този трафик без проблеми, но ще ти трябва и много съдържание, поне 300 - 400 интересни статии за да можеш да ги въртиш. От гугъл за такъв трафик забрави.

За: Re: Колко пари трябва да дам и на кого за да ми тръгне сайта нормално?

Купи си 1-2 фейсбук страници с по 50 000 - 60 000 фена за около 500 - 1500 лева и ще си го правиш този трафик без проблеми, но ще ти трябва и много съдържание, поне 300 - 400 интересни статии за да можеш да ги въртиш. От гугъл за такъв трафик забрави.
Ако рекламирам в отворените групи няма ли да е подобен ефекта?

преведи го на английски, качи го на хост в щатите или канада, добави го в соц. мрежи там и ще избиеш рибата
Прав е - това ти е варинта да докараш толкова посетители: направи английска версия и се класирай за няколко израза на английски. За целта ще ти трябва линк билдинг от поне 200-500 англоезични сайта. Препоръчвам да са от социалки - напоследък са доста по-силни от линковете от директории.

Back
Горе