SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Конкурс за web дизайн

Alati

New member
Българският строителен хипермаркет Алати предизвиква въображението ти! Защото знаем, че ти ще направиш най-идейния проект за дизайна на нашия нов web site. Точно ти, защото си новатор, защото имаш идеи и искаш да ги изразиш! Възползвай се от възможността да създадеш облика на сайта на един от най-големите български строителни хипермаркети!
Наградата за победителя е 300 лв.

Условията, на които трябва да отговарят готовите проекти, са:
1. Дизайн, позволяващ лесна навигация
2. Съдържанието да бъде подредено така, че да прави ориентирането в сайта максимално лесно и достъпно
3. Дизайнът трябва да е съобразен със спецификата на дейността на фирмата
4. Задължително е визията да бъде динамична и жива
5. Придържане към блоковете, посочени в заданието за проекта

Можете да се свържете с нас на e-mail: pr@alati.bg или на тел.: 0884 111 377

Условията за участие:
1. В конкурса имат право на участие младежи на възраст до 18 години
2. Няма ограничение в броя на проектите, с които ще кандидатства всеки участник
3. Най-идейният проект ще бъде използван за направата на новия web site на хипермаркети Алати
4. Участието на всеки става след като задължително изпрати попълнена и подписана Декларация за съгласие от страна на родител.

Срокът за получаване на готовите разработки е 1 февруари 2011 г. на e-mail: pr@alati.bg. Очакваме разработките във формат .png или .jpg като задължително посочвайте данни за контакт с вас.

Подробна информация, както и материали, които са ви необходими можете да намерите на www.alati.bg. Във файловете там ще откриете:
- логото на Алати
- запазен символ на Алати
- снимки на хипермаркета
- задание за сайта
- декларация за участие, която се попълва и подписва от участника
- декларация за участие на деца на възраст до 14 години, която се попълва и подписва от родител
- декларация за участие на младежи на възраст между 14 и 18 години, която се попълва и подписва от родител

Всеки участник трябва да изпрати 2 попълнени и подписани декларации – една от свое име и една от името на родител. Попълнените и подписани декларации трябва да бъдат изпратени на адрес:
Гр. Пловдив
Бул. „Бълагрия” 125
Хипермаркет Алати
за конкурса за Уеб дизайн

Пожелаваме успех на всички участници!
 
Re: Конкурс за web дизайн

Какво целите с този конкурс? Шанс, изява и насърчаване на младото поколение?
Ако е нещо различно от това сте за смях ;)
 
Re: Конкурс за web дизайн

младежи на възраст до 18 години
- Ало, ПиАр на Алати :) това е за форума на teenproblem и по-скоро с тази аудитория може да спретнете конкурс за рисунка на асфалт, пък и голямата награда е като за работа с тебешири
 
Re: Конкурс за web дизайн

Наложи ми се да имам допир преди време с въпросната фирма по много голям проект ... офертата която дадох бе 6 цифрена сума след което шефа им почна да ми обяснява това мога да си го направя и аз ... този материал мога да си го намеря от едно пловдивско село с 40% по-ниска цена. Ама труда тука аз ако си взема работници от Пловдив и си ги доведа до Варна ще ми излезе по-евтинко ... За всичко това те гонеха срок с дата която наближаваше след по-малко от месец или поне заданието към мен бе такова. В крайна сметка проекта им закъсня и събираха хора и материали от кол и въже ...
 
Re: Конкурс за web дизайн

Значи тези хора просто така си действат. Ми тактика, макар и нечитава. Парите са изключително малко, за да стане нещо добро.
 
Re: Конкурс за web дизайн

Wbg, Идеята е да се мотивират младите хора да изразят себе си. През зимния период така или иначе прекарват безумно много време пред компютърния екран. Да, компютърните игри развиват състезателния хъс, чатът пък - комуникационните способности. Но ние искаме да ги поощрим да направят нещо различно и да комуникират по алтернативен начин. Освен това за всеки, който има интерес в някаква сфера е от полза да сфери часовника си с колеги или връстници. Искаме да им дадем цел и средства, а от тях да видим хъс и желание. Естествено, че за нас са важни и новите и различни идеи, които ще видим. Всеки професионалист в областта си е професионалист, но е обременен от опита си. Искаме да видим нещо напълно различно и свежо... непрофесионално :)
alex.atanasov, да, сегашният дизайн е лош и затова ще го сменим :)
theivo, благодаря за забележката! Темата се разисква и в тийнейджърски форуми, но съм далеч от мисълта, че хлапетата, които се интересуват от дадена тема, не четат профилирани форуми ;)
npocTak, интересно име :) Не мога да коментирам написаното от теб, защото нямам идея за какво става въпрос, а и мисля, че не искам да знам.
krakatau, не знам как определи "тактиката" ни. Всеки има право на мнение и впечатление и сам избира дали да ги създаде чрез собствено наблюдение или чрез откъслечни коментари.
 
Re: Конкурс за web дизайн

@alati интересно е да, но няма общо с разискваната тема.
В случая ви насочиха, че тук преобладаващата аудитория не 17 годишни дизайнери, а дори напротив тук са малко по-големи и доказани. С тази обява просто си правите гаргара с хората ... нека да ни направите нещо, а после ако ни хареса ще ви дадем 300 лева ... същото е и с твърденията Ви, че при вас е най-евтино, а не е.
Тоест малко подло. И за да не кажете, че само Ви хапя и се заяждам ще ви дам идея. Направете си конкурс и всеки дал си идеята да си определи и цената така можете не само да минете тънко ;) а и да получите много повече предложения и да се ориентирате какъв е пазара.
 
Re: Конкурс за web дизайн

Не искам да коментира условията на офертата, нито заданието, ама ми направи впечатления възмущението на @krakatau от цената. Аз не съм дизайнер и не ми е работа да се меся в ценообразуването на който и да е, ама 300 лв. са си 300 лв.

Ако разбирам правилно заданието става дума за дизайн на една страница (лицевата), никъде не казват дизайн на всички видове страници.

Още веднъж, не омаловажавам работата на дизайнерите, но мисля че цената е добра.
 
Re: Конкурс за web дизайн

1. В конкурса имат право на участие младежи на възраст до 18 години

Това пък е крайно несериозно!
То theivo ви го е казал -> teenproblems....


Не искам да коментира условията на офертата, нито заданието, ама ми направи впечатления възмущението на @krakatau от цената. Аз не съм дизайнер и не ми е работа да се меся в ценообразуването на който и да е, ама 300 лв. са си 300 лв.

Ако разбирам правилно заданието става дума за дизайн на една страница (лицевата), никъде не казват дизайн на всички видове страници.

Още веднъж, не омаловажавам работата на дизайнерите, но мисля че цената е добра.


Аз пък смятам цената за смешна. Това е конкурс, същите пари 300 лв. може да ги даде бараката под нас от която купувам закуски всеки ден. Само гледай какъв ще е резултата.
 
Последно редактирано:
Re: Конкурс за web дизайн

Е, аре стига де. Хората предлагат нещо - смешно, малко, криво, тъпо, все тая. Ако не ви харесва предложението, просто го подминавате и толкова. Ясно, че професионалисти няма да се интересуват от него, но виждам, че те и не пишат в темата.

Предложете вие нещо. Лесно се искат 6 цифрени суми, трудно се дават обаче.

От две страници тема - само хейт, айде спрете се!
 
Re: Конкурс за web дизайн

Ией алати тарикати :D

Толкова ли не можете да си поръчате качествен дизайн на качествена цена, недейте така излагате се хората ще решат, че ви се свидат парички за зайта :p

п.с. после да не проведете и конкурс за изработка на цял сайт с награда 000лв :p
 
Re: Конкурс за web дизайн

Сумата си е сума ти колко искаш за дизайн 6к ли?

В тоя дух скоро очаквам Мтел да пуснат конкурс дизайн на флаер за 500 лв.

Не се излагай с мнението си.
 
Re: Конкурс за web дизайн

Нещо си в грешка. Ако Мтел пускат подобно нещо ще е още по-зле. Вярвай ми участвал съм на търг на Мтел - търсеха нещо дето да струва "минус" 5 лв., а ако може да е германско, с поне 3 год. гаранция и още куп условия, които няма как да се изпълнят, камо ли на някаква абсурдна цена.
 
Re: Конкурс за web дизайн

Добре де @teo, колко според теб трябва да струва дизайна на една лицева страница.
Ето аз например, скоро може да се нуждая от такава услуга. Понеже дизайна не ми е силна страна а имам поръчки за изработка на сайт, съм склонен да си платя на някои да ми направи дизайн. Колко ще ми искаш ти за един проект на лицева страница?
 
Re: Конкурс за web дизайн

Със сигурност, ако ме пробваш така Възползвай се от възможността да създадеш облика на сайта на един от най-големите български строителни хипермаркети!
И след това ми говориш така Наградата за победителя е 300 лв.

Ще ти благодаря, че се запознахме.

Няма да коментирам повече. Форума е за СЕО, не за дизайн.


p.s. Очаквам консурс за СЕО - +/- 150 лв.
 
Re: Конкурс за web дизайн

Според мен начинанието би било похвално ако имаше награди и за 2-3 място и някакви поощрителни. Така единствено доказват, че целят някой сърцат балък да им спести малко парици с евтин дизайн.
 
Re: Конкурс за web дизайн

Наистина много хейт.

Такива конкурси са хубави. Цифрата е малка (особено за конкурс), обаче всеки ученик би се зарадвал да спечели и няма да са му излишни 300 лв. Какъв ще е крайния резултат е съвсем друг въпрос.

Преди 11-12 години участвах в подобен конкурс (като ученик 9-10-ти клас), - конкурса беше за изработка на целия сайт (статичен естествено), наградата беше 100 лв. в талони за пазаруване от техния фирмен магазин. Аз го спечелих (въпреки, че ми дадоха 2-ро място, 1-ва награда въобще не дадоха, щото имало още какво да се иска от сайта и все пак използваха моя дизайн) и между другото все още го използват него :).
Въпреки, че се чувствах малко прецакан от ситуацията се чувствах много горд, че съм спечелил и много щастлив.

А иначе какво може да се очаква - http://papa.contact.bg/ (верно че е преди 11 години, ама ако си бяха платили на дизайнер, нямаше да изглежда чак толкова зле :)). В крайна сметка те си решават и си поемат риска.

А дали темата е за този форум или не мисля, че трябва админа или модераторите да решат :)
 

Горе