SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Кражба на интелектуален труд!

bitkata

New member
Здравейте, бих искал малко помощ, защото не знам как да постъпя.

Аз съм Администратор на Stargate България, който в момента може би е най-големия бъгларски фен сайт на тази тематика. Естествено съществуват и други сайтове, на същата тематика и ето тук възниква проблема.
Днес реших да видя какви бг сайтове са изникнали за старгейт и попаднах на този : http://stargate.mtserver.net/ хареса ми, но половината от информацията в този сайт е директно копирана от моя сайт!
За да не кажете, че си измислям ето линковете за да сравните ->
Сюжет на Атлантис това е в неговия сайт, ето това е в моя -> Информация
Сюжет на SG-1 - Информация
За Стар Гейт - Старгейт?
Джаффа - от секцията "Раси" Джаффа

Сега имам молба, има ли някакъв начин да открием мейла на дадения господин? Не искам нищо друго, освен или да махне материалите, копирани от моя сайт, или да сложи от долу линк към първоизточника.

П.П. Ако имате някакви съмнения (например, аз да съм откраднал информацията, мога да дам скрийншот с датите на добавяне на материалите. )
 
Re: Кражба на интелектуален труд!

Свържи се с адаша:
Marti Markov (marti1234@gmail.com)

Ако не е той, поне ще ти даде по-точна информация за контакти.
 
Последно редактирано от модератор:
Re: Кражба на интелектуален труд!

Е аз мога да ти предложа поне нещо друго... мой е stargate.start.bg така 4е ако искаш - може да ти събмитна линкс там :)
 

Горе