SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Кредитни карти

gstoychev

New member
Здравейте приятели,
Или са затегнали процедурите с тия кредитни карти или банката ( ОББ ) се ебава с мен. Не искат да ми издадат кредитна карта, въпреки добър доход и постоянен трудов договор. От кредитния център съответно мълчат защо не искат да ми дадат кредитна карта. Може ли да споделите някакви мнения по въпроса за показателите, които трябва да има един клиент, че да бъде "възнаграден" с кредитна карта?
Има ли някакъв параметър: "От колко време е клиент на банката?"
 
Re: Кредитни карти

Здравей , ако не ти трябват парите който ще ти дадът в картата , а просто искаш да имаш международна разплащателна карта тогава можеш да си извадиш Visa debit и да си вкараш колкото си искаш пари в нея , или да получваш пари в нея !
 
Re: Кредитни карти

Отиди в банката, в която получаваш приходите си. Там имаш по-голям шанс.
Едно време като си вадих карта в ПИБ не ме караха да доказвам доходи - те си ги виждат направо явно:)
 
Re: Кредитни карти

Три варианта, може да е и друго:

Имаш лоша история с кредити (кофти кредитен рейтинг).
Банката няма оборотни кинти за да раздава кредити.
Не вдъхваш доверие на кредитния инспектор и той решава да не рискува с теб.

Пробвай в друга банка. Кво да ти кажа. :)
 
Re: Кредитни карти

В ОББ за да ти одобрят кредитна карта трява да ти се превежда заплатата през сметка при тях. Друг вариант няма... или поне така ми казаха като питах преди известно време.

Аз имах много интересен куриоз с тях преди две години...
Имах при тях Visa Classic(преди 6г), от ония при които си оставях доста солиден депозит и можех да я ползвам само като дебитна до размера над депозита (абе извращение си беше) и си плащах солидна годишна такса за удоволствието от високите тарифи. Спрях я след третата година, защото не ми трябваше вече.

Минах към друга банка защото банкирането на ОББ беше пълно дърво(после го пооправиха, малко) и ми трябваше нещо по добро.

И свързват се тия фенове с мен понеже заедно с глобул имаха програма лоялен клиент откъдето ме препоръчали за брандирана кредитна карта. Пратиха някакъв младеж с документите да ги попълня и след седмица греда. Отказ обяснение - няма.
Това, че вече съм имал такава и съм си плащал сметките, та и техен партньор ме препоръчва изобщо не им се отразява на хайваните.

Така, че в ОББ между реклама и реалност не е задължително да има връзка...

Вземи са visa electron от някоя от банките на които им бачкат в интернет(ОББ не е от тях). Най лесно е.
 
Последно редактирано:
Re: Кредитни карти

Аз бях в SG Expressbank и се чудех, кое банкиране да ползвам FIB или UBB. UBB изглеждаше по-добре, предлагат и плащане на сметки през самото банкиране и така им станах клиент. Имам две сметки там, парите ми се превеждат там. Кредитна история нямам, единственият кредит, който съм ползвал някога е на TBI. Явно NBG не ги стяга яко и продължават по някакъв тъп дървен български тертип да работят. Ще ги тествам с още един опит и ако пак откажат, ке им тегля една майна.
 
Re: Кредитни карти

аз съм в ПИБ
не съм имал проблем при първоначалното изкарване на картата. нямах проблем при увличаване на лимита щото стартирах със $100
после се съгласиха и втора карта да ми направят Visa че първата е мастър
и виза електрон ми извадиха - дебитната виза
ако искаш основно като дебитна и от време на време за дребни суми кредит просто отиди и си напиши желан кредит да е минималния. сега в ПИБ е $250
и така. а заплатата ми никога не се е превеждала там.
 

Горе