SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Купувам авто и авто ремонтен трафик

vha777

New member
Интересува ме периода 15 септември - 15 декември - неограничено количество. През директен текстов линк. От сайтове на български. Тъй като съм посредник за краен клиент - не давам твърди гаранции за нищо, докато клиента не разгледа всяко предложение отделно. Вероятно ще се изисква и издаване на фактура.

Възможно е да се съгласи и на тюнинг и авто новини. Така също е възможно и при добри резултати (добре таргетиран трафик) клиента ми да закупи постоянни рекламни позиции.

Контакти за начало - на лична.
 
Re: Купувам авто и авто ремонтен трафик

Много се извинявам на модератора, но държа да уточня - трафик не означава директен линк от някакъв сайт с pr. Означава гарантирано количество посетители на ден, кликнали на линка и посетили сайта. Отделно - не ме интересуват линкове с редирект и нофолоу.

Пример - сайт с pr0 но посетители на ден 1000 и кликащи на линка 100 е много по ценен от сайт с pr4 посетители на ден 70 и кликащи на линка 3.
 
  • Like
Реакции: exLc
Re: Купувам авто и авто ремонтен трафик

Благодаря на всички които ми писаха - отговорил съм. Още малко разяснения, които ще бъдат полезни и за тези които ще пишат с въпроси и за общността.

По какво купуването на трафик се различава от купуването на линкове - за крайният клиент е важен броят уникални посетители. Той не се интересува (освен косвено) какъв е ПР на препращата страница. Напълно е възможно страница която няма никакъв ПР или е банната или не е индексирана - заради дублирано съдържание например, да може да дава висок трафик. Може да става въпрос за отделна статия (пост). На такива страници , части от сайтове и т.н това е единственият начин за монетизация - нито адсенс ще ви пуска добри реклами, нито ще може да се продават връзки. Ценообразуването е на база кликнали посетители на линка в статистически обозрим период. Много е подобно на изчисляване на доходи от Адсенс - CTR. И. тн. Жалко че нямам блог на които да разясня в детайли такива тънкости.

Резонният въпрос е защо някой ще продава трафик, след като може да си сложи реклама на Адсенс. Отговорът - CTR аналогът е много по-висок, особено ако линка не е оформен като реклама. Няма и гаранция, че ще получите скъпи и подходящи реклами точно за тази страница, особено ако сайтът ви или блогът ви е с ниско реноме.

Intext линкове пък са на мижава цена. Я получите повече от 5 стинки на месец я не.
 

Горе