pamir New member 19 Юни 2012 #1 Здравейте, купувам всякакви домейни с PR3 или по-висок. Единственото ми изискване е да има поне 1 линк от сайт с по-висок PR, или поне 2 от сайт със същия PR, за да е реален PR. Ако не знаете дали има, пишете и аз ще проверя.
Здравейте, купувам всякакви домейни с PR3 или по-висок. Единственото ми изискване е да има поне 1 линк от сайт с по-висок PR, или поне 2 от сайт със същия PR, за да е реален PR. Ако не знаете дали има, пишете и аз ще проверя.
L LinkBuilder1987 New member 21 Юни 2012 #2 За: Купувам домейни с PR 3 или по-висок За: Купувам домейни с PR 3 или по-висок Колко плащаш за един домейн с PR3?
За: Купувам домейни с PR 3 или по-висок За: Купувам домейни с PR 3 или по-висок Колко плащаш за един домейн с PR3?
pamir New member 21 Юни 2012 #3 За: Купувам домейни с PR 3 или по-висок За: Купувам домейни с PR 3 или по-висок LinkBuilder1987 каза: Колко плащаш за един домейн с PR3? Увеличете... Очаквам от продавача да предложи цена, иначе гледам PR на беклинковете, възрастта на домейна, името, от всичко това зависи цената.
За: Купувам домейни с PR 3 или по-висок За: Купувам домейни с PR 3 или по-висок LinkBuilder1987 каза: Колко плащаш за един домейн с PR3? Увеличете... Очаквам от продавача да предложи цена, иначе гледам PR на беклинковете, възрастта на домейна, името, от всичко това зависи цената.