K kuzmanin New member 19 Април 2010 #1 Купувам линкове в сайтове със съдуржание на английски. Не съм заинтересован от оферти с повече от 20 изходящи линка. Оферти на ПМ
Купувам линкове в сайтове със съдуржание на английски. Не съм заинтересован от оферти с повече от 20 изходящи линка. Оферти на ПМ
K kuzmanin New member 21 Април 2010 #2 Re: Купувам линкове в сайт на EN kuzmanin каза: Купувам линкове в сайтове със съдуржание на английски. Не съм заинтересован от оферти с повече от 20 изходящи линка. тематика: имоти Оферти на ПМ Увеличете... Пичове сори за досаждането с отговора на моята си тема, но стана по невнимание. Прости си мислеш че едитвам темата, но се оказа че бутона за едит бил quote. Последно редактирано: 21 Април 2010
Re: Купувам линкове в сайт на EN kuzmanin каза: Купувам линкове в сайтове със съдуржание на английски. Не съм заинтересован от оферти с повече от 20 изходящи линка. тематика: имоти Оферти на ПМ Увеличете... Пичове сори за досаждането с отговора на моята си тема, но стана по невнимание. Прости си мислеш че едитвам темата, но се оказа че бутона за едит бил quote.