Купувам линкове

wolf-bg

New member
Здравейте,

купувам линкове за оналайн магазин. Моля изпращайте предложения на ПМ.
Очаквам конкретни предложения, съдържащи:
1. URL (за да прегледаме сайта)
2. Място на публикуване (например footer/header/left-nav и т.н.)
3. Sidewide или не?
4. Макс. изходящи линкове/OBL (средно за страница). Искаме да знаем предварително колко линкове предвиждадете да наслагате/продадете (ако има ограничение)
5. Цена и условия
6. Предпочитан начин на разплащане

Благодаря!

За: Купувам линкове

За: Купувам линкове

Пропуснах нещо.

Моля за имена, бих искал да знам кой предлага линковете и в качеството си на какъв /дизайнер, собственик на сайт.../. Благодаря!

Re: Купувам линкове

Е тъкмо щях да Ви предложа оферта, но това с името и качеството ми идва малко в повече като текст на обявата/поста. Между другото тук влизат интелигентни хора, а не престъпници и едва ли някой ще злоупотреби с доверието ви. Успех в търсенето на линкове.

За: Re: Купувам линкове

За: Re: Купувам линкове

Е тъкмо щях да Ви предложа оферта, но това с името и качеството ми идва малко в повече като текст на обявата/поста. Между другото тук влизат интелигентни хора, а не престъпници и едва ли някой ще злоупотреби с доверието ви. Успех в търсенето на линкове.

Аз мисля, че имам пълно право да знам с кой работя. Според мен човек може съвсем спокойно да сподели кой е (още повече на лично), ако обаче има някакви притеснения - това е друго 🙂

Аз не съм подлагал на съмнение интелигентността на никой (никаде в моят пост не съм споменавал за това). Иначе проверката е висша форма на доверие, това няма нищо общо с "престъпници" и интелигентност. Ако аз имам доверие на някой, то взаимната ни работа би била от полза и за двете страни.

Отпадането на линкове към нашият сайт е нещо, което се стремя да сведа до минимум. Затова и питам с кого работя.

Ако някой не е съгласен с това, то моля да си го запази за себе си.

Не ми се влиза в полемики, защото ще излезе, че правя спам в темата Ви, но се предполага, че интелигентният продавач сам би се сетил да се представи с името си, поне това е практика при мен и всички хора, с които съм работил във форума. Този тип напомняния според мен са излишни, но е твърде възможно да греша. Ако е така извинявам се!

Колегата е много точен, бърз, коректен. Препоръчвам работата с него! За жалост не успях да му дам itrader, може би защото е нов username!

Back
Горе