scoobydoo
Know you can!
Здравейте.
Купувам sitewide или homepage линк от сайт отговарящ на ВСИЧКИ изисквания отдолу. Не ми пишете, ако не е изпълнено дори едно!!! (Линка ще е към моя англоезичен блог на здравна тематика, имащ уникално съдържание и PR3).
Изисквания:
Ако отговаря сайта ви на всички тези условия, тогава ми пратете следната информация на ЛС:
Ще ви отговоря САМО ако проявя интерес. Няма да потвърждавам, че съм получил съобщението ви. Ако спра да търся, ще видите пост отдолу. Ако няма такъв, значи още търся.
Купувам sitewide или homepage линк от сайт отговарящ на ВСИЧКИ изисквания отдолу. Не ми пишете, ако не е изпълнено дори едно!!! (Линка ще е към моя англоезичен блог на здравна тематика, имащ уникално съдържание и PR3).
Изисквания:
- Англоезичен сайт
- Общо взето е със здравна тематика (health)
- С PR 2, 3 или 4
- Не позволява линкове от тип и няма съдържание от тип: v1agга, р3пis, s3x, gamble и т.н.
- Максималния брой на линковете на началната страница да е едноцифрено число и в бъдеще да не се превишава
- Позволява различна от футър позиция
- Позволява около линка ми да има изречение
- Е със уникално съдържание
- Има беклинкове от страници в минимум 5 различни домейнa (проверявам с yahoo site explorer и opensiteexplorer)
Ако отговаря сайта ви на всички тези условия, тогава ми пратете следната информация на ЛС:
- URL
- Максимален брой линкове, които смятате да разположите като sitewide или homepage линкове
- Цена за 6 и 12 месеца в долари (плащам само с PayPal)
Ще ви отговоря САМО ако проявя интерес. Няма да потвърждавам, че съм получил съобщението ви. Ако спра да търся, ще видите пост отдолу. Ако няма такъв, значи още търся.
Последно редактирано: