SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Купувам неограничен брой коментари по блогове!

ваучери

New member
Тъй като само неделя ми остава повече свободно време, а то пак не ми стига, търся някой който има желание да пише коментари по блогове.
Списък може ваш, може и от Блог класация - Top Blog Log


Изисквания:
- Плаща се на одобрен коментар!
- Коментарите да не са еднакви/спам. (да не са копи пейст)
- Коментарите да са свързани с темата по която се коментира.
- Линковете и анкор текстовете за коментарите ги предоставям аз. Почти за всеки тип блог мога да предоставя тематичен линк.
- Интересуват ме коментари само в блогове на собствен хостинг (блогпост, лърдпрес и др. не ме интересуват.) и на български език.
- По възможност блоговете да са различни. Максимум по 5 линка/коментара на блог.

Минимума който търся е 10 коментара на ден в продължение на 6 месеца. 1800-2000 коментара. Очаквам предложения за цени!

Тъй като предпочитам дуфолоу линковете може да давате 2 цени. По-скъпа за дуфолоу и по-евтина за ноуфолоу. А и от опит мога да кажа, че блоговете с ноуфолоу линкове одобряват почти всички коментари. Но това разделение на цените е по желание.
 
Re: Купувам неограничен брой коментари по блогове!

Давам по 25, стотинки на коментар!

Изисквания:
- да има по 10-15 одобрени коментара на ден.
- коментарите да са от сайтове на собствен домейн и да са dofollow
- изплащане само ако са спазени по-горените условия и на мин. 200 коментара.

Много моля, хора който нямат намерение да изпълняват услугата изобщо да не ми пишат! Потребител от друг форум уж беше ги почнал, първия ден му били откраднали нещо и не можел. На следващия ден му пиша - не ми отговаря. Питам го дали ще прави нещо - пак няма отговор. Още няколко човека ми бяха писали, ни и от тях нищо. Та нека да не си губим времето взаимно!
 

Горе