Купувам сайтове с приходи

seomaster

New member
Здравейте ,

Търся да купя сайтове с приходи от adsense , affiliate programs . Ще уточня , че цената , която ще определя за сайта е дохода на сайта на месец умножен по 6 .

Пример : 60 $ / month x 6 = 360 $
500 $ / month x 6 = 3000 $

Уточнение : Ако решите , че имате нещо подходящо за изкарване на някой лев за празниците , не се колебайте да го сложите тук . Ще ви поискам скрийшотове на трафик на сайта и приходи. Плащам през paypal или банков трансфер - няма значение за мен , важното е бизнеса да върви и парите да се въртят . Няма значение също и дали е на български или английски .

Успехи Ви желая 🙂))

Последно редактирано:
Re: Купувам сайтове с приходи

Чета ви коментарите момчета и почвам и аз да се усмихвам , поради няколко причини :

1. Ако искате да си купите свестен сайт , влизате в flippa dot com и обърнете внимание как се калкулирани цените ( така,че не виждам нищо смешно в моето ценообразуване )

2. От доста време се занимавам с интернет бизнес и повярвайте ми , за 2 години попаднах само на един български сайт , които си заслужаваше парите , правеше по 600 лв на месец от adsense , easytrader и продажба на линкове и собственика му искаше 4 000 лв

За пореден път се убеждавам , колко велик е българският webmaster и как хора , които изкарват по 400 - 500 лв на месец от интернет се смятат за много напред с материала.

Успехи Ви желая и весело изкарване на празниците 🙂))

Re: Купувам сайтове с приходи

Абе ти добре ли си? Кой е толкова ненормален да си даде сайта за пари, които ще изкара за 6 месеца и след това ще е на печалба. Аз за 12 месечните приходи много бих се замислил.

То и аз съм навит така, айде давам ви приходите х 7 - вижте колко съм щедър.

Back
Горе