Купувам сайт/сайтове

potrebitel01

New member
Здравейте. Купувам сайт/сайтове с PR 1+, без значение дали имат приходи или не. Очаквам вашите предложения на лично съобщение.

Re: Купувам сайт/сайтове

Да, има и ПР 3, отлично позициониране при търсене, 20 - 30 лв на месец приходи, 6 500 потребители (Българи), страхотен домейн (promoface.com) и история от 2009, също добра идея и много потенциал ... иии разбира се мир за всички. 🙂 Цена 1000 лв.

Последно редактирано:

Тази идея не ми се струва чак толкова добра като за 1000 лева... но успех с продажбата.

Ааа разбира се всеки има право на мнение.
По моему, цената е силно занижена, но моето мнение в случая няма значение. Аз си го продавам ей така, профилактично, той нито храна иска нито вода и на всичкото отгоре по някой лев носи и добре че ме подсети да пиша, че офертата е валидна 1 месец.

Предполагам имаш представа как се обединяват/регистрират 6 000 пълнолетни човека в един сайт. Защото си мисля, че поне идеята би трябвало да е добра.

То добре, че по правилата на форума не трябва да се коментират цените, че иначе до сега хейтърите щяха да си излеят душиците, както си му е реда по принцип.

Back
Горе