SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Купувам система/скрипт

signboard

New member
Търся скрипт, готов или да се създаде, който да може да се интегрира в сайт и да има следните функции:

логин система в която при регистрацията потребителя да има възможност да качи една снимка,като профилна, както и да има 4 полета за попълване:

1. Собствено Име и Фамилия на участника-задължително

2.Собствен e-mail на участника който да попълни-задължително

3.поле за попълване на произволен e-mail, на който e-mail да пристигне покана от името на участника, за присъединяване към сайта с текс на изпратеното писмо " ХХ ви покани да се присъедините към сайт ***"

4.Поле за попълване на името на този който те е поканил,в случай че не те е поканил никой, не се попълва поле4.

Поле 4 регистрирания да може да си го ползва прозиволен брой пъти, за да може да кани произволен брой пъти други да се присъединят към сайта.

В допълнение, всички регистрирани да се показват в таблица с техните снимки и под всяка снимка да има имената от регистрацията + броя на поканените + регистриралите се до момента в сайта по тяхна покана.

Ако може в таблицата снимките да се подреждат по брой регистрирали се заради тях.Снимките в таблицата да са с умалени изображения, независимо от големината която е качена в оригинал,системата да ги оразмерява по някакъв начин с цел, галерията да е с еднакви по размер снимки.


Предложения на лични, или на мейл петер_петков@майл.бг
скайп peter-vw
 
Re: Купувам система/скрипт

Уточнение:
може да отпадне частта със снимките и скрипта да е в този вид:

1.Поле в което потребителя въвежда името си
2.Поле в което потребителя въвежда e-mail си
3.Поле в което потребителя въвежда e-mail на този когото кани
4.Поле в което потребителя въвежда e-mail на този който го е поканил, ако не е поканен а сам е дошъл, може да остави празно това поле.

Бутон "изпрати", който да праща два мейла:

1. Писмо до поканения и линк към сайта, както и името на канещия го с цел да се запише от негово име.

2.Писмо до произволен мейл ( на администратор), който да съдържа като текст, името на регистиралия се и дали се е регистрирал сам или защото е поканен от някой, като да е включено и името на поканилия го.

Всички записали се, да излизат като списък в страница по реда на записване или по азбучен ред,няма значение.
 

Горе