Купувам уебсайт с приходи

psykko

New member
Здравейте 🙂 Накратко, интересувам се от покупка на уебсайт, може и повече от един, който да има приходи. Бюджетът, с който разполагам е 4000лв.

Ненакратко.. 🙂 Макар и да съм нов потребител, ми се иска да ви уверя, че намеренията ми са много сериозни. Правило ми е впечатление, че по други форуми гледат много скептично на новопоявили се купувачи и продавачи и, че дори нямат достъп до публикуване на теми за покупкопродажби. Аз обаче работя много и нямам време да се грижа за онлайн репутацията си 🙂

Идеята ми е да купя уебсайт (може и повече от един), който да доразвия и в следствие да мога да се издържам от него, а не от пълен работен ден в офис 🙂

За ваша и моя сигурност, бих се срещнала с всеки от вас, който би бил потенциален продавач.

Очаквам предложенията ви.

За: Купувам уебсайт с приходи

Нямам предпочитания, anything goes 🙂

Може и да е бизнес ориентиран, може и да е с пасивен доход (предполагам под пасивен имаш предвид нещо cpc, cpa, affiliate и т.н.). Имам предвид наистина всичко, което бихте предложили 🙂 Ако имам изискване, то е само едно - не и проекти, които са "чудо за един ден", а проекти, които могат да се поддържат и развиват.

Re: За: Купувам уебсайт с приходи

Re: За: Купувам уебсайт с приходи

Може и да е бизнес ориентиран, може и да е с пасивен доход (предполагам под пасивен имаш предвид нещо cpc, cpa, affiliate и т.н.). Имам предвид наистина всичко, което бихте предложили 🙂 Ако имам изискване, то е само едно - не и проекти, които са "чудо за един ден", а проекти, които могат да се поддържат и развиват.

Писах ти ЛС. Свържи се с мен, имам нещо което отговаря на изискванията ти.

pepo_999, благодаря 🙂

Back
Горе