Къде се изгуби другият форум

wood

Senior Member
От 5 минути се опитвам да отворя predpriemach.com и ми дава грешка...Само при мен ли е така.

За: Къде се изгуби другият форум

Не. И при мен не се отваря. Явно майсторят нещо.:🙂

За: Re: Къде се изгуби другият форум

като се прибрах от диско някъде към 4:30 не можеше да се влиза

Дали са ги хакнали или е нещо друго. Ако имаше профилактика във форума им щяха да пишат....

Re: Къде се изгуби другият форум

Явор Колев го свали , каза че имал прекалено много авторски теми и полезна информация ,затова няма да работи. Сега обмислят да преместят хостинга в Египет за да няма проблеми за напред ,хахахах

При мен от вчера вечер не го открива (от чужбина). Опитвах под различни IP-та и браузъри. Изглежда е DNS сървър.

С alexa.com имаше проблем също и други сайтове не ги откриваше.

Днес нямаше ли да има организирано спиране на сайтове в знак на протест срещу СОПА-та? Че гледам, че и арената не зарежда и още някои сайтове, къде редовно влизам. Или Явор Колев :fight:

Не беше ли за 11 организираното спиране?

Днес нямаше ли да има организирано спиране на сайтове в знак на протест срещу СОПА-та? Че гледам, че и арената не зарежда и още някои сайтове, къде редовно влизам. Или Явор Колев :fight:

Ако беше заради АКТА щяха да сложат поне съобщение или банер нещо. DNS е нещо

ahahah няма бе , има проблем с дата центъра на предприемач , ще го оправят до няколко часа най-късно.

Може, ти си по-навътре в нещата🙂

Малко оффтопик: Чакай те увикам тебе🙂 Оправи си последната прогноза в сайта бре. Объркал си имената на отборите и чакаш да се ранкнеш за нея. То не че мача не свърши вече ма все пак🙂

Аз чак сега се сетих да прегледам тук за инфо. А дано стане днес, че още е долу ...
Но тъкмо да разгледам, че не съм идвал скоро тъдява 🙂
Пък може и да поостана....😛

Аз чак сега се сетих да прегледам тук за инфо. А дано стане днес, че още е долу ...
Но тъкмо да разгледам, че не съм идвал скоро тъдява 🙂
Пък може и да поостана....😛

Брао бе, трябваше да се чупи другия форум та да дойдете тук🙂

Брао бе, трябваше да се чупи другия форум та да дойдете тук🙂

:🙂 Ами консерватизъм или типичен домошарлък... ще взема да го титуловам този форум "любовницата", че да почна да въртя две къщи... или съвсем да си взема беля на главата 😛arty: (че кога ще остава време за работа...не знам)

Back
Горе