Лимити при WP

biks

Ex SEO
Колеги, някой има ли наблюдения WP-са колко уникални потр. /относително равномерно разпределени дневно / издържа ?

Само въпрос на сървърен ресурс ли е ?
Съотношение уник. / ресурс някакви предположения ?

Re: Лимити при WP

Много зависи от плъгините, които са инсталирани.
В една по-стара тема колега @cloxy (май) беше писал за проблем с натоварване от WP.
Иначе колкото по-добър хардуер, толкова повече посещения.

Аз преди от 2500 имах оплаквания от хостинга, но след wp кеширането не съм ги и чул повече.
имах поне 10 плъгина инсталирани.

И мен ме вълнува много темата пуснах 3-4 WP последните 5 месеца и чета подмятания тук там,че можело да се получат проблеми,като се понатрупа контент и има много заявки едновременно.Има ли някой с WP над година със сериозен трафик да хвърли малко светлина?

Освен, че е въпрос на хардуер имайте предвид, че на същия сървър има и други сайтове. Ако говорите за нает сървър или за VPS може да правите подобна съпоствака

Освен, че е въпрос на хардуер имайте предвид, че на същия сървър има и други сайтове. Ако говорите за нает сървър или за VPS може да правите подобна съпоствака

Без значение, просто може да се извлекат използваните CPU минути и така да се сравнят, но пак зависи от хардуера.
Въобще трудно е да се сравни така.
- хардуер
- версия на WP
- плъгини (един да е различен и ...)
- съдържание дори..

при мен имах огромни статии и стотици коментари на някой статии и хостинга беше съвсем обикновен с над 300 сайта на това ip.
кеш плъгина е wp-cache от mnm.uib.es/gallir/

Back
Горе