Линкове от коментари

allseobg

New member
Здравейте оптимизатори,
мога да Ви предложа една интересна линк билдинг стратегия. Направил съм един списък със сайтове (не просто Wordpress блогове) в които коментарите се одобряват автоматично. В голяма част от тях линковете са DoFollow, но има и такива в които не са. PR на вътрешните страници не се е променил от последният ъпдейт което е добър знак (предполагам). Тествал съм коментарите преди два месеца и все още седят поради което мисля, че не минава модерация. Общо взето това е, ако имате някакви въпроси можете да ги задавате в темата, на ЛС или на скайп: allseobg

Ето и списъка (за момента са 11, като ако има интерес ще увелича броя на сайтовете с още 20-тина):
Код:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AkdhZNPOQbOwdHpDVmFqX3BiWldjUGpBRk5KS0VMamc#gid=0

Коментарите ще бъдат около 20 думи, като линковете са Anchor текст. За в бъдеще, ще добавя и такива в които линка е строго фиксирана дума (в таблицата в графа забележки ще си пише)

P.S.
Ако проявите интерес, имам и една малка база с такива места на руски език и английски език. Ако желаете мога да разширя базата ми.
За в бъдеще можете да очаквате доста интересни неща от мен 😛

Последно редактирано:
За: Линкове от коментари

Хубаво е да има такава услуга, сигурен съм че ще има интерес, сложи повече сайтове, разбира се колкото се може повече на български 🙂

Не съм сигурен още колко ползването на подобна стратегия би била удачна. Изглежда че предпазливото SEO разчитащо повече на engaging content е по-препоръчителнo.

Последно редактирано:

Линковете винаги ще са си линкове. Искаш да кажеш, че линк в сайт с 12 годишна история, с .bg домейн, с близо 200 000 индексирани страници, ще ти навреди? Какво е предпазливо SEO? Тук става дума за 11 линка не за 1 000.

Не съм сигурен още колко ползването на подобна стратегия би била удачна. Изглежда че предпазливото SEO разчитащо повече на engaging content е по-препоръчителнo.

Re: Линкове от коментари

Някакви промо/стартови пакети предлагат ли се?
Начини на плащане и цена?

За: Re: Линкове от коментари

За: Re: Линкове от коментари

Във файла има цени, плащане за предпочитане ePay, Банка, евентуално Paypal.

Мога да предложа 10% отсъпка при избора на няколко линка или 20% при поръчка на линкове във всичките 11 стартови сайта.

Някакви промо/стартови пакети предлагат ли се?
Начини на плащане и цена?

Back
Горе