Линкове от типа............имат ли тежест?

Re: Линкове от типа............имат ли тежест?

Само да кажа, преди някой да се изхвърли неподготвен, че човекът, който го казва е админ в WMW.

2005 e доста отдавна. При над 400 промени на алгоритъма годишно няма гаранция, че в наши дни не се използва по "някакъв начин"

2005 e доста отдавна. При над 400 промени на алгоритъма годишно няма гаранция, че в наши дни не се използва по "някакъв начин"

Прав си отдавна е. Но преди да твърдиш публично, че се използва, трябва да можеш да го докажеш. Иначе, всеки може да си ползва мнението за лична консумация.

Много се дразня на хора с претенции, но без покритие, които се опитват "да учат" другите как се прави. Имаме си ги няколко такива наоколо, не визирам теб.

@biks, сигурно съм в грешка за броя на промените, подобно нещо ми е останало в главата, но и 273 годишно не е малка цифра.

мерси, Марто 🙂

Аз лично нищо не мога да твърдя. Възможно е да го ползват, възможно е и да не го ползват. Вярвам на резултата от експеримента, но и винаги имам едно наум щом става дума за гугъл. Ако не директно за да придадат стойност на линка, сигурно за юзъбилити показател, нещо ще го ползват, представа си нямам. Те се опитват по всякакъв начин да докопат информация и да изкарат полза от нея. Така и така я имат, логиката ми показва че няма начин да не я използват. Как и защо, те си знаят 🙂

Последно редактирано:

Back
Горе