Линк от Wikimapia

Re: Линк от Wikimapia

Полезно... не го знаех това за линк от там 🙂

За: Линк от Wikimapia

Мерси за инфото, имаш реп от мен ;-) знаеш ли някое друго подобно wiki ?

За момента не се сещам, но може като имаме време да прегледаме все що излиза в google.com за "maps add business" и подобни. 🙂

Добавих се, приех предпложението да осъщестя връзка с ФБ профила и готово- връзка за която си струват 5те минути които ми костваше. THUMBS UP за tip-a

Пълна загуба на време. borislav123, веднага щом те мерне някой "комплексиран пишман мъж-редактор" там ще те трийнат.

Пускам отдавна линкове там, горедолу от пролетта на тая година. Случва се същото както в уикипедия - пишман редактиори ти трият линка въпреки че в него няма нищо лошо и това не противоречи на правилата им!

Добавяш адреса на фирмата си и роот урл-а на сайта на фирмата си, на най-обикновена и нормална тематика и го трият. Какво да ви кажа: хора с малки ..шки, комплексари и тъпаци. Всичко това при положение че качвал съм им места, сгради, добавял съм обекти, тоест , развивал съм им тъпия сайт!

Имайте предвид че това става в момета в който те забележат без дори да си напускал много! Аз дори не съм ги оспамил качествено - от единия от профилите ми от едното айпи съм добавил само две фирми на два различни адреса и със съответно два урл-а към два различни сайта и и двата ги изтриха.

Re: За: Линк от Wikimapia

Пълна загуба на време. borislav123, веднага щом те мерне някой "комплексиран пишман мъж-редактор" там ще те трийнат.

Пускам отдавна линкове там, горедолу от пролетта на тая година. Случва се същото както в уикипедия - пишман редактиори ти трият линка въпреки че в него няма нищо лошо и това не противоречи на правилата им!

Добавяш адреса на фирмата си и роот урл-а на сайта на фирмата си, на най-обикновена и нормална тематика и го трият. Какво да ви кажа: хора с малки ..шки, комплексари и тъпаци. Всичко това при положение че качвал съм им места, сгради, добавял съм обекти, тоест , развивал съм им тъпия сайт!

Имайте предвид че това става в момета в който те забележат без дори да си напускал много! Аз дори не съм ги оспамил качествено - от единия от профилите ми от едното айпи съм добавил само две фирми на два различни адреса и със съответно два урл-а към два различни сайта и и двата ги изтриха.

хм, лошо, що така

да пуснеш реален обект с адрес, инфо и сайт според мен е ок

ама ..... да, комплексари

:wink:

Моя си стои вече една седмица и си е перфектен. 🙂 С описание работи 😉

Моя си стои вече една седмица и си е перфектен. 🙂 С описание работи 😉

Значи имаш късмет. 🙂 Не дърпай Дявола за опашката 🙂

я пак провери 🙂

nofollow са.

Едно време и TED.com даваха реален, ама много се раздухаха нещата, много спам се появи и ги направиха nofollow.

За: Re: За: Линк от Wikimapia

За: Re: За: Линк от Wikimapia

Едно време и TED.com даваха реален, ама много се раздухаха нещата, много спам се появи и ги направиха nofollow.

w1ck3dgam3, отдавна те гледам че правиш профили там та да ти покажа че само си губиш времето: Откакто може да се правят потребителски форуми в TED.com винаги те не са се проследявали от търсачките.

TED.com са само едни от многото подобни хитреци-измамници. Може да са някой си, но точно този сървис на сайта им е измама. Да не говорим че съм ги виждал как сами си постват рекламни постове в много сео форуми за този сървис като го рекламират, значи целенасочено лъжат.

1.Смотянджонсовците се мислят за много хитри - популяризират си сайта като предлагат на всеки да си направи профил там.
2. Маса народ веднага се спускат да го правят защото тоя сайт е с висок ранк (има добър пр точно заради тези хитрини) и хората дори си линкват профилите там от наистина силни сайтове 🙂
3. Линковете са фолоу, но са заранени за индексиране през ted.com/robots.txt
4. Резултат: потърси в гоогле за урл адреса на профила ти там - няма го.

енджой дет се вика 😉

Последно редактирано:
Re: Линк от Wikimapia

@pepi7543, всъщност отдавна не си правя профили там. Може би има поне година откакто спрях да разчитам на тях. Възможно е сега да са забранили профилите за индексация, но си спомням, че преди време се индексираха, даже и PR хващаха. И линковете бяха follow 🙂 Ама явно са решили да спрат кранчето 🙂

Back
Горе