Луди заплахи по мейла ( Малко смях )

exP

New member
Ето какво получих одеве прилагам и още 2 писма към и от същия потребител

stilisimo_bg@blblblblb.bg ( няма да го спомена че много глоба ще ми лепне )
Ако до УТРЕ по-това време НЕ МАХНЕТЕ насилственото гласуване в БГ ТОП чрез изкачащ прозорец, Ви уверявам, че ще отнесете акт по смисъла на закона за електронната търговия.

Изпратеното писмо е копие до Вас и колегите Ви администратори от Бг Топ.

------
Kомисия за защита за потребителите

(1-вия имейл )

--------

Здравейте ,

Това е личен сайт , никои не ви кара / принуждава да влизате във него.
Ако искам и путки ще сложа да изкачат това си е наше решение.

С Уважение екипа на Saita.com ( да не си правим реклама )

( това е от мен )

------

В понеделник ще Ви, разяснят на всички...
Почивай сега... 😀😀😀

( 3-ти имейл от същия човек )

Re: Луди заплахи по мейла ( Малко смях )

Какво им се връзваш на подобни кретени? Трябваха ми 3 часа за да докажа на кадърната администрация на въпросния сайт, че имат пропуски и, че има поне 2 сайта в конкурентната ми категория, които работят не както трябва. Е да, единия го наказаха, но явно след "обещавам повече да не правя така" го върнаха обратно. Другия гледам вече 2 седмици го няма, явно там е нямало обещания :Д
А човека който разяснява, що не хване да си бутне малко сайтчето (защото явно ти е конкуренция), вместо да се прави на интересен :Д

Ако сайта е в подходящата ниша има голям шанс да получава над 50% от трафика от там.

Ако сайта е в подходящата ниша има голям шанс да получава над 50% от трафика от там.

как така? Значи ако имам сайт с 100К дневно и е в подходяща ниша , значи мога да получавам още 50% отгоре само от бг топ?

СУпер! Обаче те имат само 20К дневно. ПарадокС?

Сорри, в кръга на шегата. Ама много странна цифра. Иначе ако имаш 2 посещения дневно и едно е от бг топ, то да - вярно е за 50%

• Like
Реакции: lord

Вчера посетителите от бгтоп са били над 600. Не е много, но пък не е и малко 🙂 И е доста далеч от 50%, но пак е нещо.

Критериите им са много, ама много странни. Банват едни сайтове, а за подобно -насилственото гласуване- други получават само предупреждения... трети изобщо не ги закачат.

Е на Понеделник почти свърши, има ли нещо или само кьорфишек е цялата работа?

Естествено, че е кьорфишек.
Първо звучи някак си несериозно администратор от бгтоп да използва имейл от сорта на stilisimo_bg@blblblblb.bg. Аз съм подържал кореспонденция с тях зареди един "честен" конкурентен сайт и използвания мейл е info@bgtop.
Второ, както съм забелязал от политиката им, такива предупредителни мейли не се пращат. По-голяма вероятност има първо да ти премахнат сайта и ако се усетиш да им пишеш за проблема в последствие да го върнат. Както казах в първото ми мнение, това е работа на някой 15 годишен пик***, който е прекалено мързелив за да измисли начин за да изплува в класацията и цели да смъкне конкурентния сайт - типично по български.
@jindo - напълно съм съгласен с мнението ти. Безпристрастието от страна на администрацията не бгтоп липсва изцяло.

Back
Горе