Малко мнения и препоръки

Re: Малко мнения и препоръки

Според мен тези редове са изишни:

By laptopPublished: октомври 21, 2009
Posted in: Ревюта, Ултра Мобилни Компютри

както и това че при влизане в страницата на продукта отгоре се вижда снимка,адсенсе и самото ревю е под видимата област.

И това че в дясно са 2 колонки едната от които може да е под втората реално основната йколона става тясна и за да прочетеш всичко скролваш половин час надолу.

Последно редактирано:

Ако не планирате сайтът да е нископриходен според мен е подходящо да попромените дизайна. При това положение гоните масов купувач и не всички са достатъчно грамотни. В такива случаи най-ефективни като конверсия са презентации тип "разрез" в центъра се разполага добре направен разрез на джаджата, със стрелки се изнасят съставните части, където се описват характеристиките. Сложността на картинката + нейната информационна плътност и яснота на оябснението и дизайна рязко повишава доверието към сайта а от там и конверсията или качеството на трафика ако ще продавате него. В този си вид ще има ефективна конверсия само от млади и грамотни.

Правописът е под всякаква критика. На мен лично това ми влияе, когато пазарувам в интернет.

Бих добавил към "млади и грамотни" - млади и грамотни блогъри. Ще се изненадате колко много хора нямат блогове и този дизайн като разположение и навигация ще ги дестимулира.

Back
Горе