Малко помощ! Не ми отваря сайта

velkoto

New member
Здравейте! Пробвам да си отворя един от сайтовете и ето какво ми изписва:

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 128 bytes) in /home/sportgoa/public_html/wp-admin/includes/class-pclzip.php on line 3074

Не съм програмист и въобще не разбирам за какво иде реч? Нито в акаунта си мога да вляза. Някой разбиращ нека моля, да каже за какво иде реч.

Re: Малко помощ! Не ми отваря сайта

Имаш ли някъде копие на сайта? Запази за всеки случай този файл в който дава грешка и ако имаш старо копие пробвай да го замениш с него. Това не е ли към някой плъгин? Възможно е ако си инсталирал или променял някой плъгин той да прави проблем.

Имаш ли някъде копие на сайта? Запази за всеки случай този файл в който дава грешка и ако имаш старо копие пробвай да го замениш с него. Това не е ли към някой плъгин? Възможно е ако си инсталирал или променял някой плъгин той да прави проблем.

Току що се оправи. Дали има нещо общо със следния плъгин: "Wordpress Backup (by BTE)" Сайта не работеше близо половин час, и в мига в който плъгина ми изпрати бекъпа на мейла /настроен е така че всяка седмиза да прави бекъп и да го праща на пощата/ сайта проработи?

На споделен хостинг ли си ?

Явно този модул докато е правел бекъп на блога е ползвал повече от разрешената в php.ini памет и затова ти дава грешка.Ако можеш погледни Error Log или питай съпорта на хостинга ти каква точно е причината.

Всичко е възможно. От скоро ли ползваш този плъгин? Потърси в съпорта на плъгина някой друг дали има такива ядове и виж на какво се дължи. Гледам че в гугъл се намират и други грешки с този файл. Може и някой друг да е открил такава зависимост.

На споделен хостинг ли си ?

Явно този модул докато е правел бекъп на блога е ползвал повече от разрешената в php.ini памет и затова ти дава грешка.Ако можеш погледни Error Log или питай съпорта на хостинга ти каква точно е причината.

Да прав си. Благодаря ти!
Току що писах и на съпорта и получих следното:
Бихме искали да Ви уведомим, че сме увеличили размера на memory_limit, посредством добавянето на следния ред в системен php.ini файл, който сме разположили в папка /public_html: memory_limit = 64M ... и т.н.

Сега при това положение да разкарам ли тоя плъгин?

Щом са ти вдигнали лимита не би трябвало да прави проблеми повече.Незнам кой е сайта,може да не е от плъгина,а от самото съдържание и натовареността му.

Благодаря Ви и на двамата за бързата реакция!🙂
От плъгина ще се окаже че е. Като се поразрових набързо в гугъла, се оказа че има и други с подобни проблеми. А сайта е този първия от подписа ми.

Back
Горе