SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Малко помощ за наказан домейн (сайт) ударен от Пингвин

За: Re: За: Малко помощ за наказан домейн (сайт) ударен от Пингвин

За: Re: За: Малко помощ за наказан домейн (сайт) ударен от Пингвин

Може ли малко повече инфо? Имаш ли ембед youtube или някакви други ресурси на Г, които си линквал?

Да имам и канал в тубата, линкове към Г и т.н. Доста ФБ шервания, бая харесвания в Туитър и ФБ. Всичко както си беше по "старите" правила. Линквах лекичко и постепенно пишех уникални статии. Линковете ги пусках в съотношение горе - долу 5:1 към индекса. Тоест 5 линка към вътрешни страници 1 към индекса. Когато имаше линк към индекса винаги е бил с различен анкор... абе всичко както си трябваше и пак изяде теслата. Домейна замина у трета глуха :D
Ама в крайна сметка май съм един от малкото що - годе доволни, въпреки че ми отнесе домейна и основните ключови думи, поне ми остави останалата част от сайта и вместо да последва това което е логично - да падне трафика, при мен се случва обратното. Трафика прогресивно нараства, наблюдавам го и днес до сега имам толкова колкото вчера за целия ден.. е сега е едва 14:30 часа.
И въпреки че съм доволен, все пак искам да знам защо се получава така.. някак си и някъде ми убягва логиката от всичко това.
 
За: Малко помощ за наказан домейн (сайт) ударен от Пингвин

За: Малко помощ за наказан домейн (сайт) ударен от Пингвин

Анализирай трафика. Щом се покачва, или ти се е променило класирането по лонг тейл, или още в началото не си бил избрал точните думи по които да гониш класиране. Анализирай докато не се е върнало старото положение. Тогава ще се надяваш пак да те удари пингвина :)
 

Горе