SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Малко помощ за Joomla

Илиев

Well-known member
Хванах се да си правя един адсенски сайт за ноутбуци с Джумля, но понеже ми е сефте да работя с този ЦМС срещнах някой трудности по показване на контента ми.

Имам предвид това: http://notebook-info.net/notebooks/lenovo-notebooks/

Тази структура по имена е адски суха и отблъсква посетителите. Има ли някой плъг-ин, чрез който да я раздвижа? Примерно да показва малък тъмбнейл и кратко описание на лаптопа. Цяла сутрин се рова из екстенжъните на Джумла, но не открива нищо подходящо :(

Благодаря :)
 
Има една система на базатна на Джумлата, която е предназначена за недвижими имоти и мисля че е безплатна. Та идеята ми е че може да си я преправиш стига да ти се занимава.

Не съм 100% сигурен, но мисля че се казваше HotProperty или нещо от сорта
 
За HotProperty искат $120, но в тази секция на екстенжъните (vertical markets) има няколко свободни плъгина, които може и да ми свършат работа.

Благодаря за идеята. Изобщо не бях проверявал там.
 

Горе