SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Малък Проект На Asp.net Mvc

batgonzo

New member
Здравейте,
Трябва да направя малък проект на Asp.net MVC до 27 Юни.Проекта сам по себе си не е сложен – нуждая се от помощ в писането програмната логика на динамичната част,а останалото – дизайн ,оформление на статичните страници и напълване с информация на страницата и базата е моя работа. В момента имам много ангажименти и не ми остава време за този backbone код на динамичната част.Ако имате интерес да помогнете ще е страхотно,като разбира се ще ви платя за оказаната помощ.
Детайли около проекта:
-технологии ,които да се използват : : aps.net mvc / C# / sql server / entity framework
-идеята на приложението е да бъде един вид система „e-patient“ – връзка между пациенти (например хора болни от диабет )от едната страна и доктори от другата.
Пациентите ще имат акаунт в системата и ще могат от вкъщи да въвеждат тяхни дневни жизнени показатели и да пускат заявка чрез системата за преглед при доктор.А докторите ще трябва да виждат информация за всеки техен пациент,както и неговите дневни вкарани в системата показатели ,на базата на които ,ако има нежно обезпокоително , да имат форма в програмата ,която да праща мейл на пациента,че трябва да си насрочи преглед.

Дизайн на приложението:
Приложението стартира в welcome page.
Потребителя има възможност да се логне в системата ,да се регистрира или просто да разглежда публичната част(която е просто статични страници с информация)
За всичките log in, sign up и user rights нужди може да се използва вградения asp.net membership .
Ще има 2 потр. роли – на пациент и на доктор.Докторите ще бъдат регистрирани предварително в системата от администратора на приложението през вградения admin panel на asp.net membership . Така че всеки нов потребител от sign up панела ще получава автоматично роля на пациент.
Ако се прави нова регистрация,полетата,които ще трябва да се попълнят да бъдат :username,password,first name, second name,dateofbirth,phone number,city(dropdownlist който зарежда ID-та от друга таблица “cities”) ,adress , bloodgroup (dropdownlist) ,background information (там ще пише,ако има някакви хронични болести) and Doctor(dropdown list който зарежда всички потребители ,които имат ролята доктор).
Когато потребителя се впише ,той ще има достъп до личната част от сайта (private interface).
Ако не се е вписал ще достъпва само публичната част с общата информация.
Веднъж като се впише ,ще има две опции:
АКО Е ПАЦИЕНТ:
• изпраща форма със следните характеристики :Date&Time: ( дата и час) Measure , MeasureVal, InsulinType , Insulin_amount,Weight,Height, Min_pressure,Max_pressure,Hypoglycemia, Test_value,Comment
към доктора (който е избран по време на регистрацията )
• да пуска заявка за преглед (полетата са :Date of request,Date of an appointment , Comment) (за същия доктор,който е избран за пациента)
• достъп до публичната част (това е моя работа)
АКО Е ДОКТОР:
· Да вижда списък на всички пациенти ,които са свързани с него и когато избере един ,да му излиза подробна информация за пациента ( името,години,адрес,телефон,кръвна група)
• Чете подробната информация за пациента (first name, second name,date of birth,phone number,city,adress , bloodgroup …)
• Проверява всички форми с дневни показатели изпратени от конкретни пациент
• Изпраща мейл към пациент от форма в системата ,чрез която да го кани на преглед
• Да вижда всички заявки за прегледи ,изпратени от пациентите
• Достъп до публичната част

Вие трябва да ми помогнете с главната програмна логика на динамичната част(patient and doctor interfaces),останалото ще е моя работа ( design , the public part ...).

Прикрепвам един подобен проект,реализиран на Java
https://www.dropbox.com/s/w9ymn0yet55jmb7/e-patient.pdf
 
добрата документация и коментиране на кода са от съществено значение, за да се осигури разбираемост и поддръжка на проекта в бъдеще. retro bowl
 

Горе