Мат Кътс: Линкове от прессъобщения НЕ помагат!

scoobydoo

Know you can!
За: Мат Кътс: Линкове от прессъобщения НЕ помагат!

То реално ако Мат седне да дискутира всички типове връзки и съдържание съм сигурен, че ще отрече всички. Нали не смяташ, че ще каже публично еди кое си работи, а еди кое си не работи.

Знам, че не е фен на директориите и на артикъл маркетинга. Също и на блог мрежите. Сега твърди и за прес релийзите. 🙂

Аз принципно не съм голям фен на Мат, защото каквото и да каже го увърта, така че в заключение да не се е казало нищо конкретно.

Основно съм разбрал едно нещо от него: връзките, които получаваме трябва да бъдат натурални, от което аз го перефразирам, че трябва да създаваме връзки, които изглеждат натурални.

В момента правим няколко доста сериозни експеримента и се опасявам, че отново думите МУ няма да се оправдаят 🙂 подробности ... на афтър партито ... на първа пролет 🙂

Re: Мат Кътс: Линкове от прессъобщения НЕ помагат!

Имаше една лека промоцийка в i-newswire(дот)com и се възползвах преди няколко седмици. Мисля, че Google Cutts пак ни вкарва в заблуда. Може да е вторичен ефект, но определено мръднах нагоре!

За: Re: Мат Кътс: Линкове от прессъобщения НЕ помагат!

За: Re: Мат Кътс: Линкове от прессъобщения НЕ помагат!

Имаше една лека промоцийка в i-newswire(дот)com и се възползвах преди няколко седмици. Мисля, че Google Cutts пак ни вкарва в заблуда. Може да е вторичен ефект, но определено мръднах нагоре!

Мърдането на горе винаги става дори и с нискокачествени линкове. Важното е след повече време какъв е ефекта. Много често става на горе и после пингвин. Не говоря за прессъобщения, а принципно.

Back
Горе