SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Медиците си идват :)

От Президентството потвърдиха завръщането на медицинските сестри
24 юли 2007 | 07:34 | Агенция "Фокус"
София. Драматичният случай с невинно осъдените български граждани е към своя край. Само часове ни делят от тяхното завръщане на родна земя. Това се казва в съобщение до медиите на прессекретариата на Президентството.
Президентът на Републиката изразява своето дълбоко задоволство и удовлетворение от успешната и дългоочаквана от цялото българско общество развръзка.
Същевременно оставаме съпричастни към другата трагедия - тази на болните либийски деца и техните семейства.
Президентът Георги Първанов благодари на всички наши партньори и приятели, на държавни и правителствени ръководители, на неправителствени организации и на цялото българско общество за проявената от тях солидарност и подкрепа.
Българският държавен глава оценява високо активната роля на европейските ни партньори и лично на президента Никола Саркози, председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозо, комисаря на ЕС Бенито Фереро-Валднер. Георги Първанов благодари за личната ангажираност на г-жа Сесилия Саркози.
Съобщението на Президентството е първото официално потвърждение на информацията за завръщането на българските медицински сестри.

:friday: :friday: :friday: :friday: :icon_thum :icon_thum
 
Re: Медиците си идват :)

доживяхме,

но пародията на летището ме вбеси ...
Калфин първо поблагодари на себе си и шиб..ните политици, после на европа и най-накрая вметна българския народ.

Порно ! :mad: :( :-[ :-\ :'(
 
Re: Медиците си идват :)

Да ама от нашите пари им дадоха на ония смотаняци либииците...
Сега ще гледате каква порнография ще стане със медиците и как и те ще искат обещетение от държавата... и ще го получат... пак от нашите пари...

Иначе радвам се че се върнаха... в крайна сметка толкоз време висяха там за да може някакъв либиец да си оправя вътрешната политика...
 

Горе