SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Менидж България - Бъди активен и спечели хостинг и други награди

manage.bg

New member
Кои сме ние?
Менидж България е общност, фокусирана върху бизнес, маркетинг, хостинг и технологии, посещавана предимно от предприемачи, системни администратори, уебмастъри, SEO специалисти и други.

В стремежа си да обединява, обогатява и помага, екипът на Менидж България се е погрижил за създаването на най-различни раздели, в които потребителите могат да дискутират, търгуват и обменят опит.

Освен това, във форума бихте могли да откриете най-различни кампании и програми, създадени в помощ на българските предприемачи и уебмастъри.
Ние вярваме, че истинските предприемачи са изпълнители, а не мечтатели. Работете за осъществяването на мечтите си или някой друг ще Ви наеме, за да работите за неговите.
Какво представлява нашата програма?
Преди всичко, идеята на нашата програма е да подпомогне на обикновените потребители. Програмата се състои от икономическа система, която разполага със собствена валута, използвана като разплащателно средство и пазар, откъдето можете да закупите най-различни продукти и услуги на достъпни цени.
Ние разбираме, че ежемесечното плащане на споделен хостинг, необходим за присъствието на Вашия уеб сайт в Интернет пространството, не е от най-приятните неща на света.
Именно по тази причина ние измислихме тази програма, която Ви позволява, докато създавате ново съдържание и получавате положителна репутация в Менидж България, същевременно да трупате и виртуални пари, с които по-късно да закупите споделен хостинг, както и други услуги.
По какъв начин работи програмата?
Форумът е задвижван заедно с икономическа система, която както вече споменахме разполага със собствена валута, използвана като разплащателно средство за покупка на продукти и услуги от пазара. Изложените продукти и услуги могат да бъдат закупени само и единствено с виртуални форумни пари.
Когато създавате ново съдържание или получавате положителна репутация, Вие получавате възнаграждание под формата на виртуални пари. Колкото по-често и по-усилено създавате ново съдържание и получавате положителна репутация, толкова повече виртуални пари трупате в своята спестовна сметка.
Когато натрупате по-голяма сума, Вие получавате възможността да закупите изложените продукти и услуги със съответните виртуални пари. След закупуването на определена услуга, сумата се приспада от Вашия акаунт. Нашата икономическа система има и банка, носеща името Менидж България Банк, където можете да внасяте пари за олихвяване и следователно да ги изтегляте. Олихвяването се извършва всеки ден с по 0,5 процента за период от 7 дена, като таксата от банката е 15 стотинки за същия период.
Колко време отнема за спестяването на достатъчно пари?
С оглед на това, че за:
  • За всяка новосъздадена тема, Вие получавате 5 стотинки.
  • За всеки новосъздаден коментар във вече създадена тема, Вие получавате 5 стотинки.
  • За всяка получена положителна репутация, Вие получавате 8 стотинки.
  • За всяко дневно посещение на форума, Вие получавате 10 стотинки.
Имайте предвид, че по усмотрение на администратор Вие можете да получите по-голямо количество виртуални пари, ако прецени, че съдържанието, което сте публикували е важно, интересно и най-вече полезно.
Комбинирайки четирите начина за събиране на виртуални пари, Вие можете в рамките на няколко дни или седмици да се сдобиете с нов хостинг или друга услуга.
Например, ако всеки ден посещавате форума, за един месец ще съберете 3лв и същевременно, ако пишете коментари и получавате положителна репутация, ще съберете достатъчно виртуални пари в рамките на няколко седмици.
Услуги и планове:
Хостинг от ICN.BG
  • Дисково пространство: 5GB HDD
  • Месечен трафик: Неограничен трафик
  • Пощенски кутии: Неограничен брой
  • Допълнителни домейни: Неограничен брой
  • Количество поддомейни: Неограничен брой
  • Резервни копия: Ежедневен бекъп
  • Кеширане: CDN с 12 точки
Цена: 7.50лв/месец.

Сканиране за уязвимости от SHIELD.BG
  • Възможност за сканиране на 1 уеб сайт
  • Еднократно сканиране за уязвимости
  • Външно сканиране за уязвимости
  • Ръчно сканиране за уязвимости
Цена: 10лв/месец.

Разгледайте всички предлагани продукти и услуги.
Имайте предвид, че предлаганите услуги подлежат на обновяване и в последствие могат да бъдат добавяни допълнителни неща, включително добавяне на още услуги.
Допълнителна информация
Със съдействието на:


Бихме искали да използваме случая, за да благодарим на всички компании, включили се в програмата и помогнали за нейното осъществяване, най-вече за тяхното усърдие и професионализъм, показани по време на процеса на работа.
Моля, ако желаете да се присъедините към нашата програма с Ваш продукт или услуга, използвайте контактната форма, за да се свържете с нас.
 

Горе