Kalin4y ORM / SEO 22 Юли 2007 #1 Интересува ли ме, мога ли да си мигрирам база от phpbb към SMF. Ще имам ли някакви проблеми, защото до сега не съм администрирал SMF :shrug:
Интересува ли ме, мога ли да си мигрирам база от phpbb към SMF. Ще имам ли някакви проблеми, защото до сега не съм администрирал SMF :shrug:
coolice Administrator Екип 22 Юли 2007 #2 Re: Миграция от phpbb към SMF Абсолютно никакви проблеми няма да имаш конвертира се супер лесно и безпроблемно ( за всеки случи прави бекъп на всичко)
Re: Миграция от phpbb към SMF Абсолютно никакви проблеми няма да имаш конвертира се супер лесно и безпроблемно ( за всеки случи прави бекъп на всичко)
Kalin4y ORM / SEO 22 Юли 2007 #3 Re: Миграция от phpbb към SMF а така...всичко е ОК 🙂 това друга работа...ся настройки му е мамата 🙂))
Re: Миграция от phpbb към SMF а така...всичко е ОК 🙂 това друга работа...ся настройки му е мамата 🙂))
V ViChiX New member 22 Юли 2007 #4 Re: Миграция от phpbb към SMF Добре трябва да обмислиш дали си заслужава да се смени системата. Преди година на един форум минах от phpbb на IPB и трафика падна 3 пъти. Чак наскоро се върна на предишните нива... Разбира се всеки случай си е отделен
Re: Миграция от phpbb към SMF Добре трябва да обмислиш дали си заслужава да се смени системата. Преди година на един форум минах от phpbb на IPB и трафика падна 3 пъти. Чак наскоро се върна на предишните нива... Разбира се всеки случай си е отделен
G georgimateev New member 23 Юли 2007 #5 Re: Миграция от phpbb към SMF даже на официалният сайт на СМФ си има скрипт, дето конвертира от ББ-то
Re: Миграция от phpbb към SMF даже на официалният сайт на СМФ си има скрипт, дето конвертира от ББ-то