Здравейте! В момента си водя няколко блога в блогър. Те са на сходна тематика и във всеки един е въведен блогрол. Блогролът е вградения в Блогър, представлява:
- заглавието на блога (с линк към него)
- снимкате на поста (последния пост)
- заглавието на поста (последния, с линк към него)
- част от съдържанието на поста (последния).
Линкнал съм ги един с друг блоговете защото хем да имат по някой и друг линк, хем да си пращат малко трафик един към друг.
Въпреки това, основната ми цел, е покачване в резултатите на Google по long tail keywords.
Абсолютно всяка статия е уникална, но сами по себе си, статиите са кратки (150-200 думи) и сега видях, че копискейпа ги смята като дупликейтид кънтент.
Влияе ли това лошо на seo-то. Имайте предвид, че една новина стои в блогрола макс 10-15 дни и след това се сменя с друга.
Поздрави!
- заглавието на блога (с линк към него)
- снимкате на поста (последния пост)
- заглавието на поста (последния, с линк към него)
- част от съдържанието на поста (последния).
Линкнал съм ги един с друг блоговете защото хем да имат по някой и друг линк, хем да си пращат малко трафик един към друг.
Въпреки това, основната ми цел, е покачване в резултатите на Google по long tail keywords.
Абсолютно всяка статия е уникална, но сами по себе си, статиите са кратки (150-200 думи) и сега видях, че копискейпа ги смята като дупликейтид кънтент.
Влияе ли това лошо на seo-то. Имайте предвид, че една новина стои в блогрола макс 10-15 дни и след това се сменя с друга.
Поздрави!