Мнение за банер

ianis-build

Active member
Здравейте!
Искам мнение за тези два банера отдолу кой да избера не че са кой знае какво но за по професйонални ще трябва да се позанимавам още доста време.
12.JPG

34.bmp

Предварително ви благодаря

Re: Мнение за банер

Здрасти,

аз също обичам шрифта Impact но го използвам само за заглавия (твоето също е с този шрифт). Тоест долния текст (слогана или както искаш му казвай) е много трудно четим с Impact. Аз бих пробвал с Century Gothic.

И може би лек ефект върху Ianis-Build.

и аз съм за втория вариант
на първия малко не можеш да се съсредоточиш и да обобщиш идеята

Втория, но определено имаш проблем с текста, махни сянката и сивия текст го направи някакъв маслен цвят! 🙂

На мен ми харесва втория, но оправи/махни облаците под и около логото. Изглеждат назъбени

П.П. Мислех, че само аз чета неправилно надписа :Д

Мисли по-мащабно, с тия изтърканите банери не знам какво очаквате всички. Правете банери като в dnes.bg. Зад всеки банер трябва да има някаква идея, която да се прокрадне в мислите на потребителя. Покриви мокриви... измисли нещо друго. Иначе ако ползваш тия - втория.

Като рекламира покриви няма да сложи перални. Кви са банерите в днес.бг - хайнекен - бутилка бира, баумакс - майстор с каска, виваком - мобилен апарат.... Каквото предлагаш като продукт, това ти е и на банера.

P.S. На сайта в подписа ти има банери, ама сигурно и ти си като всички нас изтъркан, та си заложил на банер без идея. Вместо коли и части, сложи прилепи и гуано. 😀

Последно редактирано:

Като рекламира покриви няма да сложи перални. Кви са банерите в днес.бг - хайнекен - бутилка бира, баумакс - майстор с каска, виваком - мобилен апарат.... Каквото предлагаш като продукт, това ти е и на банера.

P.S. На сайта в подписа ти има банери, ама сигурно и ти си като всички нас изтъркан, та си заложил на банер без идея. Вместо коли и части, сложи прилепи и гуано. 😀

Относно parts.bg мисля, че коментираш без да си наясно ... 😉 Не аз определям какво да има по сайта или го поддържам. За банер визирам банера на WWF за почистването, рекламната им кампания имаше ясен слоган около който бяха пуснали и банер, където мравки носеха алуминиева кутия... но кво да ти говоря... явно и идея си нямаш от това как точно се прави маркетинг

Бих ползвал първия, само "прибери" малко долния текст и с другo шрифтче.
Масата непредубедени потребители обичат симетрия и при тях първия ще има по-голям ефект, според мен, да не говорим, че изпълва формата доста добре 8)

А и "Др. Енчев" е на мода напоследък 😀

PS: Бих сложил някъде по кьошетата с малки букви адреса на сайта на Ianis-Build ...

Последно редактирано:

Back
Горе