SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Мнение за дизайн

mockata2

Member
Здравейте, бихте ли си казали мнението за дизайна на моя сайт http://stylissimo-bg.com , дали не е много шарен и други препоръки ако може.
 
Re: Мнение за дизайн

Някакъв несполучлив опит за пресъздаване на тялото.bg ли трябва да е?
 
Re: Мнение за дизайн

Някакъв несполучлив опит за пресъздаване на тялото.bg ли трябва да е?

Не точно, дали не е много шарено, а това дали прилича tqloto ili na rozali e друга тема.
 
Re: Мнение за дизайн

Мене ме радва че не e готова тема - това ще рече че се опитва да прави нещо оригинално - за което те поздравявам. Що се отнася до критиката - доста може да се каже но ако наистина го правил сам ще знаеш и как да стегнеш нещата. Нещо конкрентко - виждам че се опитваш да гониш "новата" тенденция с големи бутони, но не забравяй че не само бутона трябва да е голям, но и надписа в него. Порови за някакви руски шрифтове, и го направи поне 2/3 от големината на бутона. Друго нещо е да центрираш сайта защото на дисплей 1900x1100 се вижда гадно. Центрирай го и му сложих някакъв як тапет в белите постранства от ляво и дясно. Така ще изглежда наистина много "шокалитетно" как се опитват да се изразяват някой индивиди :) Ако се сетя още нещо конкретно ще ти пиша. Отново браво ако си го правим наистина от нулата сам - най-малко заради опита които ще натрупаш докато го правиш :)
 
Последно редактирано:
Re: Мнение за дизайн

За шареното не е ЧАК дразнещо, макар че според мен там също може да се помисли. Това, което е малко смущаващо e че са използвани различни нюанси на един и същ цвят (оранжев, син), които не си отиват а и рамката, която е розова независимо какъв цжят е хедъра на блока. Но не съм дизайнер - мнението ми е като на потребител, който се опитва да бъде е критичен ;)
 

Горе