SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Мнение за нов проект

ted

New member
Днес качих файловете на MISS online - ще се радвам да споделите впечатления преди да почна да го рекламирам.

След старта на самия конкурс съдържанието на страниците - начална, конкурс и класиране ще се измени съществено, но общата визия ще е тази (за сега).

Всякаква критика за неясноти в условията, неудобство при ползване или бъг в браузър ще ми бъдат от полза. Ако някой изпробва и формата за регистрация ще съм благодарен ...

Имам 2 регистрирани домейна bg-miss.com и bgmissonline.com - по принцип няма да разчитам на Г за трафик - търсене по думи от тази сфера почти няма, та се чудех за потребителите кой домейн ще е по-подходящ ...

Поздрави.
 
Re: Мнение за нов проект

бях оставил достъп само до моето IP ... сега би трябвало всичко да е наред вече ...

За достъпа само от твойто ИП не знам аз още като видях темата отворих :) сайта без проблем.

Иначе за домейн аз лично бих ползвал bg-miss.com. Желая ти успех със сайта
 
Re: Мнение за нов проект

Сайта на изглежда много добре. За домейна не мога да преценя кой е по-добре. Щом няма да разчиташ на търсене от гугъл може би както казва nullsoft. Само ме смущавя обявяването на наградата, дали не е много натрапчиво така обявени 1000 лв. Иначе дано има успех сайта.
 

Горе