Мнения за нещо като автомобилно порталче

krasimir00

New member
Здравейте.
Рядко пиша във форума,повече чета защото има много неща които трябва да науча преди да започна да се включвам в темите.Сега искам да събера мнения за следният сайт http://carsmind.com/index.php
Ще се радвам на обективните ви мнения и критики,и съвети евентуално какво още може да се добави.
В сайта има вероятност да има бъгове,които подлежат на оправяне.Спецификацийте не са много адекватни и също ще подлежат на промяна.

Re: Мнения за нещо като автомобилно порталче

Когато отидеш например на Pictures и после Upload Picture предполагам трябва да си регистриран за да ъплоадваш, обаче ме връща в индекса, няма ли да е по-добре да препраща в регистрационната форма? На същия принцип са публикуването на видео и на обява.

Когато отидеш например на Pictures и после Upload Picture предполагам трябва да си регистриран за да ъплоадваш, обаче ме връща в индекса, няма ли да е по-добре да препраща в регистрационната форма? На същия принцип са публикуването на видео и на обява.
Благодаря за мнението.И аз го забелязах сутринта.Би трябвало да препраща към формата за регистрация.Ще бъде оправено.Има вероятност да има още недовършени неща които не съм видял.

Благодаря за мнението.И аз го забелязах сутринта.Би трябвало да препраща към формата за регистрация.Ще бъде оправено.Има вероятност да има още недовършени неща които не съм видял.
Registration was successfully added. Go to login page .

Error: Mail server is busy...

Try again later!
Thank you!

Това при, регистрация, и линка към логин страницата го няма никакъв.

Back
Горе