SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Мнения за сайт

InexX

New member
Това е един нов сайт който набира потребители и екип! В него може да намерите ревюта на филми,игри и програми. Да четете най-новите новини да дискутирате и още много неща. Ще се радваме да се регистрирате в сайта :ROFL: :)

http://inexx.eu/
 
Re: Мнения за сайт

През първите 15 секунди не можах да разбера къде съм попаднал и за какво става въпрос ... а и много мразя да ми сменят курсора ... на 16 секунда го напуснах ... не ми допада.
 
Re: Мнения за сайт

"InexX DevelopeR TeaM FiNaL EditioN" - бързо с пачовете, че има толкова бъгове...
 
Re: Мнения за сайт

"InexX DevelopeR TeaM FiNaL EditioN" - бързо с пачовете, че има толкова бъгове...

Разясни какво имаш предвид под бъгове !? За да се коригираме :)
 
Re: Мнения за сайт

това със смяната на курсора дразни. Също махни големите букви от ховер ефекта и остави само смяната на цвета им. можеш да сложиш съобщение на началната страница от сорта на 'Добре дошли това е ....' за да разберем за какво е сайта а не да се чудим. А и задалжително си скрий снимката с тиксото просто е ненужна и смешна щом е заклучен. И сега забелязах че ти липсва титле таг а тои е много важен, а description ти е прекалено дълаг. Валидирай си кода имаш 387 Errors, 68 warning(s) . Дано съм бил полезен и успех.
 

Горе