SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Мнения за WP-тема

nicx

New member
Привет,

Направих тема за WordPress: http://simple-theme.com. Описание, демо и т.н. има на самия сайт.
(налична е и в базата данни на WordPress - тук)

Хвърлете един поглед и кажете какво мислите. Имайте предвид, че темата е изцяло ориентирана към simple-нишата. Не е бизнес или комерсиална, а по-скоро писателска, фокусирайки се на съдържанието - текст и снимки.

Ще се радвам да чуя всякакви мнения и препоръки :)
 
Re: Мнения за WP-тема

Добро утро,

съобразявам се с групата към, която я насочваш - писатели, лични блогове

какво ми харесва:
- изчистен дизайн
- широк боди панел
- ясна навигация

какво не ми харесва
- въпреки, че се чете на този фон няма да е много лесно. все пак се предполага, че на писателски блог има много текст. Малко бих предпочел бодито да е малко по-светло.

Поздрави
 
Re: Мнения за WP-тема

Здравей,
На твое място бих използвал една идея по-тъмен цвят за H2 и бутоните в менюто и -1пиксел на сянките. Субменю бутонът не е равнен в дясно. Снимката изкача прекалено в дясно и ми създава чувство за неподреденост.
 
Re: Мнения за WP-тема

На мен ми харесва, но моята забележка е основно разграничаването между различните постове. В категорията като съм малко ми се смесват темите, хубаво ще е да ги разграничиш по някакъв начин.
 
Re: Мнения за WP-тема

Много е яка, само аз имах малък проблем да разбера каде свършва и каде почва нещо - прекален бяло. Спред мен леки нюанси по сайдбара ще се отразят добре
 
Re: Мнения за WP-тема

При мен на (23 инча монитор 1920x1080) сайдбара е залепен най-дясно и се плучава огромна дупка между съдържание и сайдбар.
Иначе браво за темата :)
 
Re: Мнения за WP-тема

Трябва му повечко въздух, контраст и още един цвят, но не този маслинения.
 

Горе