Re: Мнения и препоръки за drevnite.com
Сложи някакъв надпис горе в хедъра, потребителят трябва да разбере за какво е сайта от пръв поглед. в момента не се разбира, докато не видиш title на линка.
Водния знак горе вляво гадно се припокрива с етикетите с датата... Аз бих го сложил долу вдясно
Някои текстове се режат, виж примерно описанието на "Константинопол – Цариград – Истанбул"
Фонът на менюто, дето "стърчи" настрани в бялото поле - погледни го на широк монитор, но на мен не ми харесва - това е въпрос на лично мнение, пък и не съм дизайнер, но все пак отбелязвам...
Между другото, Г показва много неадекватни реклами... Какви реклами се надяваш да уцелиш?
В първия текст, който отворих, има грешки - предполагам, че има и на други места.
"Аладжа манастир е издълбан директно във варовиковите скали в близост до Варна (на около 12 км). Началото му е поставено някъде около IV век, но като така съществуващ манастир е устроен около XII век. Състои се от отделни килии, свързани с външно стълбище. Манастирът е служил като убежище по време на турското робство. В момента не се използва с религиозна цел (не е действащ манастир)."
"Няма Да Бъде Публиуван" - това не трябва да е с главни букви никъде
Горе вляво ми се показва банер, който е по-голям от полето и припокрива контента